Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TylkoPytamCH

Pytania do Kobiet ;P

Polecane posty

Gość TylkoPytamCH

Witam , mam takie pytania . Była domówka , zatańczyłem z koleżanką później po jakimś czasie tańczyła z moim niedawno poznanym kolegą ... W tej chwili poczułem się gorzej , humor się trochę zepsuł , następnie przepadli na 10min , do jakiegoś przejściowego pokoju ... Następnie wrócili i po 5min. znów przepadli na 20min potem kolega ich szukał i znalazł ... do mnie wrócił i powiedział że gość musiał skorzystać z lapka . Co czułem , no cóż nie wiem czy zazdrość ale czułem się tak że miałem wszystkiego dość i wyjść stamtąd wszyscy się zmyli a ja zostałem bo miałem daleko do domu ... Następnego dnia spędziłem z nią pół dnia , nie był zbyt energiczny ... Do czego zmierzam , mam wahania i potrzebuję jakiś sensownych słów na ten temat . Moje 3 pytania ; 1. Czy mogło dojść do czegoś pomiędzy nimi ? - opisując ją to nie wiem jak to określić " szara myszka wkraczająca w imprezowy świat " . 2. Czy ja do niej coś czuję ? - bo to chyba zazdrość była chociaż nie wiem skąd ona się u mnie pojawiła a ja się ostatnio trochę otaczam babskim kręgiem ... , 3. Jeśli do niej coś czuję czy to ma sens aby do niej startować ? - pytanie dość banalne ale każda dziewczyna ma swoje wady fizyczne bądź psychiczne ale Co z dziewczynami z " katalogów " ... i tu chyba jest największy problem bo za dużo modelek widziałem ;/

Gość TylkoPytamCH
Co sądzicie o tym ?

Gość TylkoPytamCH
Co o tym sądzicie ?