Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

Mamy długo karmiące piersią

Polecane posty

Jak długo karmiłyście piersią i dlaczego podjełyście taką decyzję? Ja karmię już 14 miesięcy. Pisze właśnie mały felietonik na ten temat i przydadzą mi się wasze opinię :)

Gość xhfjddjf
Karmilam 2 lata i 2 miesiace :)

Gość xhfjddjf
Sama nie wiem, tak wyszlo i bylo wygodnie.

Gość pseudo nim
karmie długo bo to rodzi więź, pracuje i widze że moje dziecko jest ze mną blisko, jestem dla niego najważniejsza, myślę że babcia by była numer jeden, gdyby nie to że całe noce jesteśmy blisko, przy piersi. będę karmić dwa lata, tak jak stareszego. moje dziecko wie kto jest matką i kto jest z nim najbliżej, mimo iż mało mamy dla siebie czasu

moja obecne dorosla corke karmilam 2 lata i 3 miesiace.Po pierwsze mialam bardzo duzo pokarmu,a po drugie bylo to bardzo wygodne,nie trzeba bylo wstawac i robic mleczka,po trzecie jest to najtanszy i najlepszy pokarm na swiecie

czwórka dzieci ok 20 m-cy do 2 lat. Bo tak było wygodnie, dzieci chciały a mi to w niczym nie przeszkadzało. Karmiłam dopóki same mnie odstawiły :) Żadnego nie musiałam odstawiać żadnymi podstępami...

Gość karmiąca mamagiema
Starszą karmiłam 2,5 roku. Młodsza ma teraz 9 miesięcy i nadal karmię - zamierzam przynajmniej do 2rż. Jest to przede wszystkim zdrowe,wygodne, wspaniałe.

Gość Red_Lady_
Córke karmiłam 3 lata i 4 miesiące Syna 2 lata i 9 miesięcy Bo: -było mi tak wygodnie -nie przeszkadzało mi, ze nie będe przez tyle czasu pic alko i palic fajek (znam laski które z takich powodów karmiły miesiac/dwa ale nie ganie tego. Kazdy robi jak chce) -dzieci to lubiły -jest to zdrowe -jest tanie (za każdy miesiąc mojego karmienia piersią odkładałam sobie "do skarbonki" 100 zł. Policzcie sobie ile później miałam na rozpieprzenie tylko i wyłącznie dla siebie :) ) Piersi po ciążach i tak długim okresie karmienia nie wyglądały zbyt fajnie ale zrobiłam sobie operacje.

Gość zapomnialam nicka
wow w szoku jestem ze tak dlugo karmilyscie, ja karmilam 11 miesiecy i wydawalo mi sie ze to dlugo. synek sam zrezygnowal i w sumie nawet lepiej

Gość kleofasa spod lasa............
Podziwiam :) mam nadzieję, ze za jakiś czas dołączę do grona mam długo karmiących na razie jest 7 miesięcy :)