Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdsgdgds

Moja dziewczyna z kimś smsuje

Polecane posty

czyli nie caly rok jestescie razem, to duzo i malo. piszesz ze ona ma 22 lata i ty jestes jej pierwszym. dziwne to troche biorac pod uwage jaka ona jest fantastyczna (przynajmniej dla ciebie). w obecnych czasach dziewczyny zaczynaja w wieku 15 lat, czasem juz wczesniej. mozna by wiec pomyslec (jesli powiedziala ci prawde), ze ma moze generalnie problem z byciem z kims blisko.

Gość fgdsgdgds
Kiedy ją poznałam nasz wspólny kolega powiedział, że jest niedostępna i "zlewa" facetów. Druga sprawa, że w ostatnich latach bardzo sięwyrobiła jeśli chodzi o wygląd

Gość fgdsgdgds
I właśnie tak jak pisałem, mamy wspólnych znajomych więc wiem, że nikogo (przynajmniej na poważnie) nie miała, ale i tak nie interesuje mnie jej przeszłość, teraz jest dobrze, ale mam obawy

zakladam, ze tez ze soba sypiacie...czy jest na razie pod tym wzgledem dla ciebie niedostepna

Gość fgdsgdgds
Owszem, jest seks, co więcej jest bardzo dobry. Zanim zaczęliśmy bardzo ją peszyło samo rozmawianie o seksie, używanie pewnych słów. Krępowała się. Teraz wszystko diametralnie sięzmieniło. Szczerze, z nikim nie miałem lepiej, a przewinęło siętrochękobiet. Uważasz, że to podejrzane?

Gość fgdsgdgds
Że nie leży sztywno w łóżku ;) I że ma wysoki popęd.

On wypełnia jej wolny czas gdy Ciebie nie ma, skoro się popłakała to widocznie to dla niej wielki dylemat, utrzymuje z nim kontakt bo czegoś brakuje jej w waszym związku. Skoro pisze do niej w nocy to zły znak. Widocznie są przyjaciółmi i ona mu się zwierza. Tak czy inaczej wszystko to źle rokuje. NIGDY NIE UFAJ KOBIECIE!! Swoją droga ona jest młoda i tak naprawdę nie wie czego chce. 22 latki tak mają. Sam przeszedłem coś podobnego, ale ja byłem takim przyjacielem, który wieczorami wysyła sms-a. Więc wiem jak to jest. Co do niego może się w niej podkochiwać, adorować, wspierać, pomagać, doradzać, wysłuchiwać problemów którymi się z Tobą nie dzieli. Współczuję... Jednak uwierz mi, że tamten facet też lekko nie ma. Powiedz Twojej kobiecie by podjęła ostateczną decyzję i nie grała na dwa fronty. Uspokoję Ciebie... moja umiłowana przyjaciółka wyszła ostatecznie za narzeczonego i najbardziej na tym wszystkim ucierpiałem ja... pseudo przyjaciel. Trafiłem do psychiatry.

Dziewczyna jest mloda, niedoswiadczona, do tego jest fantastyczna moze nie tylko Twoim zdaniem. Dodatkowo z tego, co piszesz wynika, ze to bardziej Ty sie starasz niz ona w tym zwiazku. Wiec zostaje jej przestrzen na to, by swoja mlodziencza energie kierowac takze w inne strony; a to mile plawic sie w uwielbieniu, milo byc adorowana, milo flirtowac. Ona jest na starcie, Ty juz dalej. Jakos mysle, ze to nie uda sie.

Gość fgdsgdgds
Czyste_myśli, jeśli jest ze mną szczera, to nie rozmawiająo nas. Ale masz rację, zaniepokoiło mnie to. Cziczi, byc może. Chociażbardzo chcę, żeby to było na dłużej. Ona też. Lubi jąmoja matka, znajomi, rodzina. Umie zająćsiędomem, mną, na to nie mogęnarzekać. Wiem, że jest młoda, ale wydaje mi się, że jest dojrzała jak na swój wiek (na pewno bardziej niżja w jej wieku)

nic nie jest podejrzane, normalna zdrowa dziewczyna ze zdrowym popedem. nalezy sie tylko cieszyc!

Gość fgdsgdgds
Popłakała się po tym jak powiedziałem, ze mnie zdradziła.

To akurat nie jest niczym nadzywczajnym, ze ona jest bardziej dojrzala w wieku 22 lat niz byles Ty. Kobiety dojrzewaja nie tylko fizycznie, ale takze psychicznie wczesniej. proces pelnego dojrzewania u facetow trwa nawet do 24 roku zycia! wiadomo, ze bedac w zwiazku nie mozemy sie izolowac. Ale musi byc tez szczerosc i zaufanie. Jesli to wasz wspolny znajomy z ktorym spotykacie sie to mozesz to obserwowac. Jesli nie, to jej zachowanie jest tym bardziej podejrzane. Wszystko jednak sprowadza sie do jednego- jesli dosc namieszala Ciw glowie, to niezalezenie od wszystkiego bedziesz za nia, cokolwiek by nie robila znajdzie odpowiednie usprawiedliwienie, w ktore bedziesz chcial wierzyc. Tak czy inaczej, w klatce jej nie zamkniesz. A ona zrobi to, co uwaza za stosowne.

Gość jajdhih
przestan kurwa przezywac jak baba wyjdzie w praniu jak cos ma byc to bedzie ,ale watpie poprostu ma znajomego ,z ktorym pisze jakby chciala sie z nim zwiazac to zrobilaby to zanim by cie poznala i nie dramatyzuj kutasie bo mnie wkurwiasz ..jezu gdzie ci mezczyzni :D

Gość AdamPotyk
Trzeba było sprawdzić jej historię smsów i połączeń przez i-mobi pl!