Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddgdg

Muza dudni u sąsiadów

Polecane posty

Gość fddgdg

Dudni od rana u sąsiadów i nagrosze jest to, że nie da się zlokalizować od kogo dokładnie. Na klatce nie slychać, a po ścianach w mieszkaniu roznosi się tak że juz mam kurwice. No k***wa tak dudni, że musze tv podgłaśniać, obudzili mnie o 7, jak można takiej muzyki słuchac w ogóle, a już o 7 rano to przegięcie. Ściany pekaja w tym bloku w zasadzie kazda jest pęknięta w tym mieszkaniu, pewnie dlatego dźwięki tak sie roznoszą bo ściany są lipne, ale trzeba mieć troche wyobraźni. W kosmos wysadze jak sie dowiem który to baran

Gość nikogo tak nie on ale
tez tak robie na pobudkę wolnoć Tomku w swoim domu cisza nocna skonczyla sie :D

Gość 3rawqw
Puść im Cradle of Filth, gwarantuję, że dosłownie za moment po włączeniu zapadnie grobowa cisza :classic_cool:

Gość fddgdg
to nie znaczy że można muzyke na cały zyher rozkręcać, jest jakas norma decybeli bez jaj, zostala juz przekroczona, straż miejska przyjedzie, zmierzy u mnie w mieszkaniu a ja wtedy bede ubiegac sie o odszkodowanie haha i cooo :P można ? można!

Gość fddgdg
a za chwile w ramach rewanżu puszcze im na cały regulator mój ukochany przebój: zespól Boys - "Jesteś szalona" ! :-)

straż miejska co najwyżej każe ściszyć i pójdzie w długą a po 2-3 interwencjach i tak oleją sprawę,i żadnych urządzeń do pomiaru decybeli nie mają:D:D Nie wiesz jak działa nasze prawo?

Gość fddgdg
pewnie że puszcze podszywaczu czemu byc nie, to lepsze niż twoje słabe podszywy, wysil sie bardziej kochanie

Cradle of Filth to nawet dobre właśnie daje sąsiadom posłuchać:D:D

max ale masakra:P:P jak mnie kiedyś wkurzali to włączałem na fuul regulator od rana i do pracy szedłem:D Do tej pory tylko ja atakuje muzą:P

Gość fddgdg
Wiem, maja obowiazek zmierzena jesli ja o to nosze, nie znasz prawa? Może ubiegac sie o odszkodowanie od sasiada za uszczerbek na psychice i zdrowiu :) a ja jestem bardzo zdenerowana i boli mnie głowa mam migrene ktora wywoluje u mnie wymioty. Ty na serio nie znasz prawa. Kiedys sadowalam sie wraz z sasiadami o to ze w czasie remontu balkonu folia zaslaniajaca okna była czarna. Wygraliśmy! dostalam odszkodowanie :) tym razem mam zamiar wykorzystac moja znajomośc prawa

Gość to klasyczny przyklad przyslow
@fddgdg: dajcie kurze grzede...

nie mogę się dodzwonić do straży miejskiej ale sprawdzę to o czym mowisz:P:D

Gość dsgfgg
"wolnoć Tomku w swoim domku" to poczekaj, az ktoś ci zrobi pobudkę o godzinie 6:05 w niedzielę jak po jakiejś imprezie będziesz, chamie jeden. I nie wolno w ten sposób zakłócać ludziom spokoju. Od tego są odpowiednie paragrafy kodeksu cywilnego. fddgdg tak są odpowiednie normy hałasu. Ale ważniejszym dla ciebie jest inny fakt. Otóż człowiek ma prawo do 8-śmiu godzin pracy, 8-śmiu godzin snu i 8-śmiu godzin wypoczynku. Jak nie dasz rady zlokalizować tego kogoś, to weź kartkę i napisz to: Drogi sąsiedzie puszczający muzykę o 7-mej rano zgodnie z art. 51 1 Kodeksu wykroczeń „kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny. I przyklej to gdzieś na parterze w widocznym miejscu. Powiem ci, że sama muza nie jest najgorsza, tylko ku... te basy. Wali po ścianach tak mocno, że wrażenie jest jakby się młotkiem po głowie dostawało. Poza tym możesz iść do spółdzielni i powiedzieć że od tego rodzaju hałasu mogą pękać bardziej ściany. Ba! Mogą one pękają, sama mam przykład w swoim mieszkaniu.

dodzwoniłem się do straży i nie mają żadnych urzadzeń do pomiaru :O poza tym po pierwszym zgłoszeniu jest upomnienie a o artukule o którym wpominałaś mówił i nie jestem chamem:P:P

Gość zachowujecie sie jak
nie przymierzajac 70-cio letni emeryci:o Nigdy nie byliscie mlodzi?Ludzie co z wami? Ogarnijcie sie:o Imprez tez nie organizowaliscie?Tacy swieci jestescie? Teraz rzucajcie kamieniem. Ktory pierwszy?

Gość dsgfgg
nikogo tak nie on ale Doczytałam, po wysłaniu mojego posta, że twoje pobudki to jest zemsta, ale to i tak nie zmienia faktu, że jednak postępujesz po chamsku. Piszesz wolnoć tomku w swoim domku, to dlaczego się mścisz? Twoim hałasującym sąsiadom też było wolno, bo to ich domek. Wstrętny hipokryta! Pokazałeś, że przeszkadza, nauczyli się że tak się nie robi, to po co teraz ty ich terroryzujesz? Pokaż klasę sasiadom, a nie dokładnie to samo chamstwo.

Gość dsgfgg
Ty zachowujecie się jak. Nie byliście młodzi, nie urządzaliście imprez. Pytanie ile trzeba mieć lat, żeby nazwać się młodym?

to było kiedyś jak mi to przeszkadzało i byłem młodszy i głupszy teraz mam sąsiadów którzy lubią moje pobudki a tym wcześniejszym nie odbierałem prawa do glośniej muzyki tylko pokazałem,że tez umiem,a ktoś skapitulować musiał:D

tylko ja oszukiwałem bo mnie nie było:P:P