madam8282 0 Napisano Listopad 11, 2012 Witam. Za mna już 38dc i nadal nie mam okresu i nic nie wskazuje na to by nadszedł. Zawsze kilka dni przed bolał mnie brzuch i piersi natomiast teraz nic zero objawów. Cykle do tej pory miałam regularne 28-33 dni . Robiłam juz 2 testy w 33dc i 38dc i jedna kreska. Trochę mnie pobolewa dół brzucha, jakby zbliżała się misiączka ale to tak raczej z rana od kilku dni, śluzu nie mam prawie wcale a temp waha się między 36,9 37,5. Czy testy mogą po takim czasie nie wykryć ciąży? Chyba bez wizyty u gin się nie obędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Listopad 11, 2012 Najlepiej udac sie na bete hcg i do lekarza.Czy testy robilas z tej samej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghhjj Napisano Listopad 11, 2012 Testy mogą się mylić , zrób bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madam8282 0 Napisano Listopad 11, 2012 Tak testy robiłam różnych firm. Jeden w 33 dc drugi w 38dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach