Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoosmutnaa

Wyjazd meza a tesknota...

Polecane posty

Gość bardzoosmutnaa

Moj maz wyjechal na prawie 5 tygodni w odwiedziny do swojej rodziny, a ja sie nie moge pozbierac. Jutro minie tydzien odkad go nie ma, a mnie sie wszystko w srodku trzesie na sama mysl, ze nie bedzie go przez nastepne 3 tygodnie i 5 dni. Czy to jest normalne? Czy mozna tak bardzo tesknic, ze nie mozna nic przelknac ani spac normalnie w nocy? Cos takiego dzieje sie ze mna po raz pierwszy i sama jestem zaskoczona, jak bardzo mnie ta jego nieobecnosc boli... Zanim wyjechal nawet cieszylam sie, ze bedziemy osobno na jakis czas, ze stesknimy sie za soba itp itd... A tu takie zaskoczenie - plakac mi sie chce non stop i skupic sie na niczym nie moge, odkad go nie ma. Probuje zajac sie czyms, ale ze sama jestem na obczyznie, daleko od rodziny i bliskich, naprawde ciezko mi przelknac te rozlake... Moze doswiadczone w tesknocie kobietki podniosa mnie troche na duchu? Moze ktos opowie mi swoja historie i zrobi mi sie lzej? Tak bardzo, bardzo tego potrzebuje!

Gość bardzoosmutnaa
ach, a mnie sie wydaje, ze jak doczekam do przyszlego piatku i do jego przyjazdu zostanie 21 dni, to mi sie od razu lepiej zrobi. ponad 3 tygodnie to jest dla mnie kosmiczny czas, nie wiem, gdzie ja mialam oczy, gdy on bookowal bilety! do tego rozmawiamy tylko raz dziennie, czasami tylko sms i naprawde mi to nie pomaga w niczym... :(

Gość takisobiegość
jestem jeszcze gówniarzem, ale tak z innej beczki to zazdroszczę że kochasz go tak że nawet taka rozłąka dla Ciebie to dramat :P

Gość kaaaaarollla028
ja dzis wyjezdzam na dwa tyg i tez bede okropnie tesknic za mezem

Gość kaaaaarollla028
ja dzis wyjezdzam na dwa tyg i tez bede okropnie tesknic za mezem