Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia****22

duzo ruszacie sie w ciazy?

Polecane posty

Gość kasia****22

Tylko szczerze

Gość codziennie do pracy na
8 godzin...

Gość kasia****22
A czym sie zajmujesz ?

wczoraj umyłam szafki w kuchni z czego połowe na kolanach potem piekłam rogale do 21:) co dzień coś mnie nachodzi a że dom piętrowy jest co robić- 8mc:)

Gość poroocznikova
Tak jak zwykle. nie zadne wyczyny,ale apacer z psem,plac zabaw z dzieckiem,czasem cos odkurze albo umyje okna. czasem sie przejade na rowerze. raz w tygodniu chodze z corka na basen

Gość w sumie to sporo
Rano do pracy,czasem autobusem,czasem samochodem,jak mam na popoludniowa zmiane,to 40 min spacer,pod gorke. W pracy tez glownie jestem na nogach. Po pracy domowe obowiazki,obiad,ogarniecie dookola. Czasem basen.jestem w 6msc. W 3 pojechalismy w gory to sie sporo nalazilam. Ogolnie nie usiedze w miejscu. Na L4 bym nie usiedziala.

Gość w sumie to sporo
Rano do pracy,czasem autobusem,czasem samochodem,jak mam na popoludniowa zmiane,to 40 min spacer,pod gorke. W pracy tez glownie jestem na nogach. Po pracy domowe obowiazki,obiad,ogarniecie dookola. Czasem basen.jestem w 6msc. W 3 pojechalismy w gory to sie sporo nalazilam. Ogolnie nie usiedze w miejscu. Na L4 bym nie usiedziala.

Gość jak sie jest w ciazy to
nie wono sie duzo ruszac bo mozna zaszkodzic dziecku , tzreba jak najwiecej lezec :)

Gość To powyzej,
To chyba zarcik, co? ;-) Jestem w 13tc, do 6 tygodnia czulam sie swietnie, potem jakbym miala kaca 7 tygodni, teraz juz jest super - jezdze do pracy 22km, czasem samochodem, czasem autobusem. Zaczelam chodzic na basen i kupie sobe chyba rowerek stacjonarny, zeby przez zime zupelnie nie zgnusniec. Choc czasami to rano mi sie tak nie chce wstawac, ze masakra...