Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovemehoney

Związek.pomóżcie prosze. !!! ;(((

Polecane posty

Gość lovemehoney

Witajcie. Mam problem :( mianowicie chodzi o dziewczyne, Wiec na początku jak wszyscy dobrze wiemy, było super, motylki było bajecznie, potem zerwałem przez swoją głupote a ona pisała do mnie ze chce wróćic , tez jej to mówiłem , i wróciliśmy, i znowu tak było ostatnio ona zerwała 2 razy twierdząc ze nie może mnie już ranic, tym ze się tak zachowuje, po prostu nie umie mi znowu zaufac,mówić ze mnie bardzo mocno kocha, Dzis pisalismy i powiedziała ze czuje ze ten związek sie wali , bo ona cierpi i i ja, ze ona nie wie co jest nie tak,ale bardzo mnie kocha... wiem o tym ze mnie kocha, mówi ze nie jest już tak jak kiedys... prosze doradźcie mi co mam zrobic nie chce jej tracic, nie wyobrażam sobie zycia bez niej :( Dodam ze ja w lutym skończe 16 a ona 15 lat. jesteśmy ze sobą ponad rok, Tak jest to poważniejszy związek, mimo ze sexu nie było , bo ona teraz ma wątpliwości. to były inne zeczy jak np mineta,lód. co mam zrobic pomóżcie mi ; ((((((

Gość kasvksdj
Co robić? Uczyć się do testu gimnazjalnego i to już! Cierpieć i walczeć o dziewczynkę w wieku 15 lat to strata czasu. Zwłaszcza gdy cię nie chce ... Weź się w garść, ona cię nie kocha, he heh

Gość kasvksdj
Poza tym- robić chłopakowi loda w wieku 15 lat? Patologia :o Do czego ten świat zmierza.