Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna2828

MARZĘ ABY MÓJ BYŁY SIE DO MNIE ODEZWAŁ

Polecane posty

Gość Justyna2828

mówił że kocha tęskni jestem ta jedyną A wtedy powiem krotko WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość na pewno nie zadzwoni i
nie da ci tej satysfakcji:p

Gość llliii
Na pewno tak nie powiesz..

Gość Justyna2828
Tak mnie zranił że na 100% powiedziałabym nie wybaczę mu tego że zostawił mnie po tyli latach w dodatku z dzieckiem dla jakiejś szmaty!!!!!!!!

Gość kxkxkxkx
Ale frajer :O A tamta zjebanica,ze wziela sie za takiego.

Gość odegraj się alimentami
jak każda porzucona zdzira! a i jeszcze coś i zablokuj widzenia dzieciaka:p

Gość kxkxkxkx
No wlasnie. A ma kontakt z dzieckiem??

Gość llliii
Ja pierdziele to nie dziwię Ci się..Znajdziesz sobie lepszego..Ten był gó..o warty..

Gość Justyna2828
Jak jej płakał że ja nie dobra że my to pomyłka to zapewne go pocieszała O alimenty nie oskarżam go bo zostawił mi firmę wszystko by oddał byle wypierdolić od nas Ale wiem że kiedyś zadzwoni.......liczę na to! co do widzeń z dzieckiem ...rozwija nowa firmę na rynku ma mało czasu nie muszę mu zabraniać widzeń bo on sam nie ma czasu:(

Gość llliii
Frajer...........

Gość Justyna2828
woli niańczyć obce dziecko niż zająć się swoim smutne to,mam nadzieję że tej paniusi szybko się z nudzi i wtedy zadzwoni o powrót,ale jak to mówiła Doda nie pamiĘtam dokładnie ale chyba tak "on m szanse ale już nie u mnie",,,mimo że kocham ,bo jestem stała w uczuciach nigdy nie wybaczę,NIGDY!

Gość AHOHEHUH
pierdolisz jak by doszło co do czego to dałabyś szansę w podskokach tłumacząc to że to dla dobra dziecka!

Gość a czemu ty
nazywasz dziewczyne szmatą, co? to twój były jest szmaciarzem jak już. tobie nikt nie dał prawa do poniżania innej kobiety,która zasługuje na szczescie. widocznie sama jesteś nieodpowiednią partnerką i tyle.

Gość Justyna2828
taka która zabiera ojca dziecku jest szmatą! sama ma dziecko i powinna o tym widzieć!

Gość a czemu ty
ona zabrała? :D aha czyli on siłą chciał zostać przy was ale ona go zaszantażowała śmiercią jesli z nia nie bedzie? i on nie moze biedny od niej uciec?

Gość Olga2131231231
Może się odezwie ...ale lepiej by było dla Ciebie gdyby się nie odezwał szybciej wtedy o nim zapomnisz..

Gość Olga2131231231
Bo jak się odezwie to bedziesz znowu o nim myślała , zastanawiała sie czy dobrze zrobiłaś nie dając mu drugiej szansy.A tak to im dłużej bez niego tym lepiej ;) może będzie załował jeszcze tego ,ale Ty bedziesz juz z innym

Gość Justyna2828
Nie zaufam nikomu,romanse nie dla mnie,,,może z czasem,,,teraz na pewno nie siłą go nie zabrała,ale sama jest matka i mogła się wycofać

Gość Olga2131231231
Pewnie za jakiś czas kogoś poznasz nowego i z nim sobie ułozysz życie,a zaufania bezwglednego do niego nie musisz mieć ,ale łatwiej Tobie bedzie z kimś ,a nie samej. A faceci czesto taka maja ,że po jakimś czasie im sie ,, odwidzi" i chca wrocic jak ta ,,nowa" im sie znudzi ,albo ich rzuci wiec moze bedziesz miała szanse go odrzucic ,ale jak mowie lepiej bedzie jesli nie bedzie sie odzywał

Gość Justyna2828
Może masz rację,ale takie porzucenie tak strasznie boli jestem upokorzona i chciałabym tylko się odgryzc :o

Gość Nie zawracaj sobie dupy
frajerem!