Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

cuuudownieeee

Polecane posty

yyy ... a jaki jest związek przyczynowo-skutkowy między tym, że buty poszły sobie na spacer i wróciły, a zajadaniem się żelkami? oO

Gość Panienko Skizto, ieladnie tak
sie ukrywac:( Wzywalem twoje imie przed poludniem nadaremno😭

związek jest taki, że butów wyczekiwałam bardzo długo i jestem nimi zachwycona i jestem zachwycona żarciem żelków po moim 3 tygodniowym niejedzeniu słodyczy.

Gość prawictwo pospolite121
nie narzekam .

ja nie jem słodyczy od 4 lat ..

W sensie, że coś chcesz ode mnie? Czkawka, dziś jest pogoda na samą bluze u mnie. Jedyne co mnie powstrzymuje przed wyjsciem to kac morderca.

ja byłem dziś na wycieczce w górach . POgoda piekna .

w sensie, ze tesknilem😭

Serio? Za mną? Za gimgównem, mongołem z downem i takie tam? Uroczo, czyli nie każdy mnie hejtuje 😍

ja mam mnóstwo czasu , bo nie mam dziewczyny . Wiec nic mnie nie zajmuje

że co/!?! że niby ja coś chce ?! 😭 toż ja jestem najbardziej bezinteresowną osobą na kuli ziemskiej i mam ekologiczny samochód ;) :classic_cool: wysyłałam Ci serduszka nawet na orendżu :D :D jakos tak miło widzieć na kafe starych poczciwych użytkowników :) taa u mnie na dworze jest cieplej niż w domu :(

a dlaczego mam hejtowac? jestes zajebista:classic_cool:🖐️

To było do orendża z tym chceniem. Kurde, bez spacji chujowe te kafetełe. Ja dzis nic nie czuje, dosłownie. Przyszłam o 2 w nocy na chate i jeszcze spałam z włączonym radiem. Głowa mi tak ciąży, że to jest kosmos. Powinnam spac, a mam gościa wiec niekulturalnie tak 😭

12 - mówisz - masz. Twoja aura w sposób przecudny rozświetla to forum, każdy Twój wpis sprawia, iż włosy stają dęby (no bo co innego miałoby stawać?) z wrażenia, iż taka osoba jak Ty zadaje sobie tyle trudu, by tutaj się uaktywniać i sprawiać plebsowi radość. Każdy Twój gif jest tak niesamowicie dobrany, iż człowiek się zastanawia, czy każde Twoje działanie jest tak perfekcyjnie przemyślane, czy może zdajesz się na los, który i tak w każdej sytuacji Tobie sprzyja. Buty do Ciebie przychodzą, bierzesz żelki do buzi, chwalisz się znajomością angielskiego - kobieta cud, figura marzenie, środkowy palec lewej stopy idealnie ukształtowany!

Twoja osoba inspiruje w taki sposób, iż pisanie komplementów (prawdy) przychodzi z niesamowitą łatwością i materializuje się szybciej niż pociąg pędzący z prędkością naddźwiękową.

Rozumiem, że to taka autosugestia nt. butów i żelków? Ja staram się nie posiadać więcej niż 30 par butów i nie przekroczyć kaloryczności (kcal) żelków wyrażającej się liczbą 100, jako posiłek na raz.

Ja może i nie mam duzo bardzo butów, ale niestety drogie 😭 Co do mojego wpierdzielania dzisiejszego to kalorie mi dziś latają koło dupska. Jeden dzien wyjątku. Babka na sniadanie, kaczucha na obiad, teraz zelki a na potem cos sie wykmini :classic_cool:

Mam 18 lat frajerzyno 🖐️ Zreszta czy zeby miec auto to trzeba miec prawko? Pierwsze słysze.

No to na kolację pewnie będzie dziadek ;) yyy ... no to, że drogie - to powinnaś się cieszyć, bo jakość idzie w parze z ceną. Ja ostatnio odkryłem, że im więcej pieniędzy posiadam, tym bardziej nastawiam się na racjonalne zakupy = staram się nie kupować butów droższych niż +- 300-350 zł. Chociaż to w sumie zależy, bo jak mi coś się spodoba ... to nie ma bata - i tak kupię. Myślisz, że Ty mogłabyś mi się spodobać? - tak, piszę to w oderwaniu od poprzedniego zdania a na celu mam tylko analizę samoświadomości :classic_cool:

Nie wiem, czy bym Ci się spodobała. Co do ceny i jakosci to niestety ostatnio sie zawiodłam. Ale buty które dziś do mnie przyszły były warte swej ceny 😍 Zeza to ja conajwyżej dostaje czytając takie popierdolone posty polaczków biedaczków.

że niby czego ja się kurwa naoglądałam? Jestem ciekawa czy umialabyś mi się tak wyrzygac w ryj wstrętna purchawo. Bez odbioru 🖐️