Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ze mną jest coś nie tak

Nadal jest mi przykro ...

Polecane posty

Gdy wspominam byłego a raczej koniec tego co było.. Zaraz będzie 6 miesiąc.

Gość minie ci szybko
:(

Gość dzoanannana
ze mną zerwał w smsie dzisiaj.. to dopiero przykrośc

no mój też przez sms, choć wcześniej juz zaczął mnie olewać i wydarzyło się kilka rzeczy dzieki ktorym nabrałam do niego niechęci. wtedy to przezywałam, teraz jeszcze cos we mnie siedzi i nie umiem zaufać innym, przywiązać się tak jak do niego.. współczuję Ci bardzo..

Gość dzoanannana
wydawalo mi sie ze mu zależy tym bardziej że nie ma 16lat, z poprzednimi zerwal osoboscie a mi napisal przez sms-a :( nie zasluguje na nic lepszego? nie mam ochoty na nic

Gość dzoanannana
autorko nie wiem jak u Ciebie ale z moją poprzednią znajomością- facetem marzeń jak mysłałam rozstałam się przez gg- tzn on miał odwagę napisać wyjaśnienia tylko w taki sposób. Zapominałam o nim równo rok :( może Tobie przyjdzie to łatwiej...

może nie ma 16 ale tak sie zachowuje..tez nie rozumiem takiego traktowania,w koncu szacunek sie nalezy .. sms czy fb ( jak w przypadku kolezanki która stamtad dowiedziała sie ze zerwał z nią nawet nic nie mówiac wprost) to dziecinny sposób.. zapomnij o nim, nawet jeśli trudno to dasz radę, nie wracaj do niego, bo możliwe że będzie chciał .. nie dołuj się, dasz rade:*

rok to kawał czasu .. dziękuje za wsparcie dzoanannana :) musimy jakos dac rade, dobrze chociaz wiedziec ze sama nie jestem ..