Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9adrian5

Miłość do Mamy

Polecane posty

Gość 9adrian5

Witajcie! Mam 17lat i bardzo kocham moją mamę. Ma 43lat i jest bardzo piękna i wygląda młodo jak na ten wiek, ma 160cm wzrostu i 59kg.Nie mam ojca wyprowadził się jeszcze przed moimi narodzinami. Od urodzenia śpię razem z mamą, jest to nasza tajemnica nikt o tym nie wie. Nie uprawialiśmy nigdy seksu ani nawet na ten temat nie rozmawialiśmy. Lubię masować mojej mamie nogi i stopy, sprawia nam to obojgu przyjemność.Latem jak się opala to zawsze mnie woła żebym nasmarował ją kremem. Mam już od ponad roku dziewczynę ale czuje że bardziej kocham mamę niż ją. Z mamą zawsze jestem wszędzie na zakupach na wakacjach w kościele czy też weselu itp. Ona chyba jest jakoś ode mnie uzależniona bo kiedyś jak mówiła że w naszym miasteczku nie znajde pracy i będe musiał gdzieś wyjechać to wyprowadzi się razem ze mną bo mówi że chyba by umarła z tęsknoty za mną.Ja w takim razie nie wiem jak będzie wyglądać dalej nasze życie, bardzo kocham mamę ale chciałbym w życiu się ożenić i założyć rodzinę, a widzę że mama chce być ze mną do końca życia. Proszę o potraktowanie tego tematu poważnie nie robię sobie żartów!

Gość klkl
a mama nie ma zadnych adotaorow?

Gość 9adrian5
no niestety nie

Gość lucjon13
najlepiej bedzie gdy ożenisz się z matką i bedziecie mieli dzieci

Gość hafaakoahf
ja też lubię masować mamie stopy jest to bardzo podniecające

Gość fizyk90
twoja starsza jest chyba zboczona