Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iouiuiy

czy dziewczynie wypada pierwszej zagaic do faceta?

Polecane posty

Gość iouiuiy

? np w autobusie ? lub na ulicy ? jak rozgrysc czy komus sie podobam czy nie ? :)

Gość prawictwo pospolite121
usiąśc mu na kolanach . Jak się zrzuci to oznacza , ze mu się nie podobasz .

Gość iouiuiy
:D nawet smieszne to bylo

Gość iouiuiy
ale nie bede siadac obcym fatzetom na kolanach ktos cos jeszze ma do powiedzenia ?:P

Gość iouiuiy
ok załosne jak zagaduje wiec co wchodz w gre zeby nie bylo zalosne? usmiech ? :P czy tez nie?:P

Jak możesz zagaić do kompletnie obcej osoby, której w ogóle nie znasz i nie masz pojęcia kim jest, jak się zachowuje, jakie wyznaje wartości? Na jakiej podstawie miałby być czyniony taki ruch? - co jest przesłanką? :D

Gość iouiuiy
mila aparycja :classic_cool: tak jak w odwrotnej sytacji , gdy to mezczyzna pierwszy zagaduje do kobiety na ulicy ? to dosyc powszechne ? mi sie dwa razy zdarzylo :P nie wiem w gruncie przeszłam wewnetrzna przemiane;D chce poznac nowych ludzi i faceta:) tak tylko sobie w tym temacie zbieram opinie na ten temata:P

Gość prawictwo pospolite121
to zależy czy chcesz sie ograniczać, czy iśc na całość .

E, no to próbuj posiłkować się małą manipulacją, np. bierz ze sobą zawsze maślankę i "niechcący" rozlej ją na obiekt aparycyjny, jego reakcja na Twoje zachowanie sporo o nim powie. Ja w takich przypadkach - gdy kobieta rozleje na mnie maślankę - zawsze mówię, że nic wielkiego się nie stało, po czym wyciągam swoją maślankę (a co, też jestem przygotowany) i ripostuję się tą samą czynnością. Po maślance można już człowieka rozpoznać! A co się takiego stało, że tak się otwarłaś?

Gość iouiuiy
haha gorzej jak ten moj obiekt bedzie mial gorszy dzień lub bedzie umowiona na bardzo bardzo wazne spotkanie w sprawie kredytu kondolidacyjnego i tak sie wkurzy na ta rozlana maslenke ze zepchnie mnie z ulicy pod samochód i na nic sie zda ta cala moja praca nad moja wewnetrzna przemiana 😭;D "otwarłam sie" bo doszlam do pewnych wniosków, bo nabylam nowych doswiadczen, bo moze po prostu doroslam :P

Gość iouiuiy
bedzie umowiony * rzecz jasna :P

Gość vnvjgjg
masz ochote popisac na gg?

Gość iouiuiy
moge miec ochote:P a z kim i oczym ?:)

To jaki wzrost reprezentujesz? :) No i super, "zepchnie" Cię pod samochód, którym pojedzie ten przystojny, wymarzony osobnik, w oczach którego dojrzysz iskierki miłości, który weźmie Cię na ręce, ułoży na tylnej kanapie (módlmy się, żeby miał kombi = wsadzi do bagażnika) i zawiezie do szpitala, by upewnić się, że jesteś cała. Cały czas będzie czekał przed Twoim pokojem szpitalnym (pożyczone z filmów amerykańskich), by w ostateczności móc ujrzeć Cię całą, zdrową, by móc znowu spojrzeć w Twoje śliczne oczęta :) - to w przypadku, gdy nie zginiesz pod kołami tego samochodu ;) No i, no i ... zaciekawiłem Cię moją skromną osobą? :classic_cool: Czy muszę dodać, że jestem niesamowicie przystojny, zadbany, posiadam wysoko rozwinięte maniery, poczucie humoru na poziomie zaawansowanym oraz nigdy nie popycham kobiet! (tzn. ... posiłkując się podtekstem ... to chętnie ;) ).

Gość kafe obserwator
nie ma czegoś takiego jak wypada/nie wypada. Mamy XXI wiek, a nie XVII. Ktoś ma ochotę zagadać, to to robi, a nie milczy, bo ... tak wypada :D Mamy równouprawnienie, każdy ma takie samo prawo zagadac.

Kobiety nawet w XVII wieku potrafiły zainteresować sobą faceta, tak jakby mimochodem i od niechcenia inicjowały kontakt. A facetowi to wiele nie trzeba, każda się dobrze reklamowała nosząc gorset i wydatny dekolt :D

Gość vnvjgjg
ogolnie pogadac:) marcin 24 l,moje gg:40121622

Gość iouiuiy
wzrost czego ? :P zainteresowałes mnie swoja skromna osoba :classic_cool: :D t o na ktorym przestanku autobusowym sie umawiamy aby móc zaaranzowac całą ta sytuacje ? :P no i kto przynosi ta maslanke a kto combi bo juz sie pogubilam ?:P

Dorosła = urosła ... chodzi mi o to, czy za bardzo nie będę musiał się schylać ;) Pani decyduje, ja się dostosować, combi nie posiadać, zawsze mogę Cię wrzucić do normalnego bagażnika ;) P.S. ja biorę ketchup! - pozwalam wziąć bitą śmietanę ;) P.S.2. a tak w ogóle to jakie miasto? :)

Gość iouiuiy
mam 22 lata :P i własciwie to juz musze stad spadac:P dziekuje za opinie, jeszcze tu wroce ciało :D 🖐️

Gość dsgh
Leon - przepraszam, że tak się wtrącę w tę rozmowę ale czy widzisz coś złego w schylaniu? :D Pytam z ciekawości i w celu uzupełnienia statystyk :classic_cool:

dsgh - zależy od wzrostu. Ile mierzysz? ;) ... no i czy wysoko mierzysz? No dobrze - pozwolę się wykorzystać = uzupełniaj (się) dzięki mnie! ;)

Gość dsgh
Dziękuje za propozycję ale swoje uzupełnienie już mam :D Jest ono ode mnie wyższe o 28cm, więc się zainteresowałam tematem :) A że jeszcze nie spotkałam faceta, który miałby coś przeciwko schylaniu się to pytam czy Ty widzisz w tym coś złego. Ale może być tak, że tych facetów ujęłam moimi licznymi zaletami i tylko dlatego twierdzili, że kurduple są okej :classic_cool:

Uzupełnienie dopełnia? ;) Oh, czyli facet ma 173cm a Ty 145cm ;) Ja - wręcz przeciwnie - każda aktywność fizyczna jest zalecana, zatem zdecydowanie kobiety, które nie dysponują olbrzymim wzrostem są preferowane. Teraz - byś mogła nabrać pewności siebie i wiedzę, że to nie dzięki Twojemu wzrostowi byłaś przez nich adorowana - zdecydowanie powinnaś chodzić w obuwiu z, co najmniej, 15cm obcasem. Buty ortopedyczne? - OK, mogą być ;)

Gość dsgh
Aż takim karłem nie jestem :D Mam 155cm :classic_cool: Może przeprowadzę taki eksperyment ale nie wiem czy poradzę sobie z obcasami na minimum 15cm, a buty ortopedyczne są jednak mało wyjściowe :( Ale co tam, i tak kurduple górą :classic_cool:

Podzielam Twoje zdanie, w zasadzie to mogę je mnożyć, by się z innymi dzielić tą nowiną, oczywiście niczego nie odejmując Tobie - tak tylko dodałem. Spotęgowało się teraz to wszystko ;) E, do 155cm to można się śmiało schylać w celach ... zjednoczeniowych ;) Przez chwilę zamarłem w bezruchu, by poczuć się jak uzupełnienie, ale nie zupełnie, bo brakuje mi 1cm, idę płakać w podusię ;)

Gość dsgh
Ale przyznaję, że niestety minusy takiej różnicy wzrostu też są :D