Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trevor

dziewczyna sie nie odzywa

Polecane posty

Cześć wszystkim chciałem prosić o poradę w sprawie dziewczyny.Otoż jakieś 6 miesiecy znam sie z pewną piękną dziewczyną,poznalismy sie na portalu.Przez pierwsze 3 mies. było fajnie dużo gadaliśmy,pisaliśmy sms i spodkaliśmy sie pare razy.Potem przestała pisać po paru wiadomosciach do niej odpisała mi że przechodzi trudne chwile w swoim życiu,dostała dużego kopa od życia(okres?:P),że nie chce się z nikim wiązać chce byc sama,mimo starań nie dowiedziałem się co dokładnie sie stało chciałem się spodkać pogadać o tym,olewka żadnej odp.Czekałem jakieś 3 tyg i porzegnałem sie z nią miałem dosc olewki.Po jakims 1-2 msc odezwała się do mnie pisząc że jej zależy na mnie itp.Zaczelismy znow gadac przez jakieś 2 tyg było jedno spodkanie po aru dniach znow cisza,pytałem się co jest itp. a ona że wszystko ok,więc przestałem pisać dałem jej troche czasu aż 2 msc.Zdązyłem o niej zapomniec a ona znow sie odezwała po 2 msc pisząc czy się z nią spodkam kilka razy dzwoniła olałem to miałem juz dość takiej znajomości.Na drugi dzień znow pisze sms czy mogę sie z nią spodkać że zależy jej że chce coś mi powiedzieć .Spodkalismy sie było naprawde fajnie przytulanie,dotykanki smiechy 3 godz dobrej zabawy jak nigdy od kat sie znamy ale nie wyciagnołem od niej co chciała mi powidzieć w tamtym sms.Teraz znów się nie odzywa od tyg.I co tu zrobić o co jej moze chodzic dać sobie z nia spokoj?O co come on?.Mam 25 ona 20 lat.Dziewczyny jak to jest z wami??.Pomoże ktos doradzi?.Starałem sie jak najkrócej wam to opisać:)

Gość pasdfgh
srurututut majtki z

Gość kafeteria.pl :)
być może ma ciężki okres w życiu ( nie wiem choroba w rodzinie,kłopoty na studiach,kłopoty zdrowotne) lub spotyka się równolegle z kimś innym... jeżeli Ci zależy porozmwiaj z nią szczerze- szkoda życia na takie gierki życie jest zbyt cenne i kruche powodzenia 🌻

czarna zła dziewczynka ja z tobą też bo po co miał bym denerwować wole pośmiać się z ludzmi normalnymi niż nudzić się z jakąś nastolatką gdzie tematem był by popis twojej znajomosci gramatyki,aajj już zmarnowałem czas na pisanie tego ale jak chcesz to poparz czy błedów nie narobiłem hah żałosna wyjdz czasem na dwór i nie sil sie na odp :D.A tak po za marnowaniem czasu na odpowiedz dla dziecka powyżej to dziekuje za odp kafeteria.pl :)

pewnie za dw mieice sie odezwie lepiej sobie poszukaj dziewczyny ktora wie czego chce:) bo jestes spoko chlopak:)

Gość IMO12366
Sunia radzi! Słuchać się maluczcy, bo ona ma wiedzę na temat randkowania! ;)

Dzieki za odpowiedzi:).Już po sprawie szkoda było mi czasu na dziecinade.Moze nastepnym razem trafie na jakas zdecydowana stałą w uczuciach.Pozdrawiam wszystkich,no prawie wszystkich:P

Gość Tree for
dziewczyny a co myslicie o kolesiach przyjmujących postawę króla siedzącego na tronie i wdychajacego kadzidło twoich uczuć (dopuki nie przykręcisz kurka off course :P, :P, :P) po czym zmieniajacego obiekt zainteresowań na bardziej kadzący? :D

Gość Kamil która
Pewnie polonistka. Idź do psychologa

Gość bul bul bulterier
przecież ona jasno daje do zrozumienia jaką formę kontaktu lubi najbardziej: gadka-szmatka a potem 2 miesiące olewania. więc ty dostosuj się do niej i też najpierw do niej zagadaj, a potem przez 2 miesiące cisza, potem zaproponuj spotkanie i znów 2 miesiące cisza. a w międzyczasie bzykaj inne dziewczyny, żeby się nie nudzić.

Gość fh
No ,moim zdaniem ona się Tobą bawi. Jak się nie odzywa,to jest z innym ,ale gdy inny się nie sprawdzi,to wraca do Ciebie.Potem poznaje następnego i znowu z nim kręci,olewając Ciebie.Gdy tamten okaże się niewypałem,znowu pisze do Ciebie.

Gość marika...
trevor - ty masz 25 lat? nie wierze....

bul bul bulterier dzieki za zainteresowanie tematem ale ja nie bede bawic sie w gierki żadna z moich byłych partnerek tak sie nie zachowywała z tąd moja proźba.W życiu nie bede sie dostosowywać do takich gierek ja wiem czego chcę czego szukam :).A że mój licznik cierpliwości sie skonczył zakonczyłem tą znajomosc definitywnie wiec temat już jest tylko historią:).Bo jak napisała kafeteria.pl :) szkoda życia na takie gierki życie jest zbyt cenne i kruche i ja sie z tym zgadzam zadnych gierek:).Pozdrawiam:).Aha i tak mam 25 i to moja pierwsza taka sytuacja i raczej ostatnia:D

Gość tree for
żadna z moich byłych partnerek tak sie nie zachowywała a zmiescisz się z tymi byłymi w tuzinie czy niekoniecznie? :D

trevor ja nastolatką już nie jestem wiele lat, ale na szczęście w młodych latach zdobyłam edukację, której niestety tobie nadal brakuje. innymi słowy - jesteś kretynem, a laska pewnie jest kretynką, skoro przez trzy miesiące nie przeszkadzały jej byki typu "spodkać". przerażający analfabetyzm.

Gość bul bul bulterier
Spoko trevor, miałem na myśli to samo, co ty, tzn. zakończyć bliższą znajomość z dziewczyną, a poszukać sobie takiej, która ma dla ciebie czas. A byłą dziewczynę potraktować jak jednego ze zwykłych znajomych, z którymi gadamy wtedy, kiedy mamy na to wolny czas.

Gość bul bul bulterier
czarna zła dziewczyna Taka wykształcona jesteś, a rozpoczynasz zdanie małą literą? Jak widać po tobie, wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją, kretynko. Stara, a głupia.

małą literą z lenistwa, nie z niewiedzy. tym się różnię od autora. i, niestety, ku waszemu ubolewaniu, głupia nie jestem, za to wkurwiają mnie niebotycznie barany, którym się zwróci słusznie uwagę, a one jeszcze się stawiają. do nauki, tępaki, nie dziewczynami się zajmujcie.

czarna zła dziewczynka wyluzuj z tymi błędami bo ja szczerze laseczke na nie kłade mnie interesuje treść co ktos pisze jej charakter.Nie jesteś nastolatka tym gorzej synapsy w głowie ci sie poprzestawiały na starośc :D.To ze skonczyłas edukacje nie znaczy ze masz olej we łbie w przeciwnym razie odniosła bys sie do tematu ,a nie gitare zawracasz.Chyba ze naprawde jestes tak beznadziejnie nudna że czepiasz sie bzdetów ale raczej sama nie masz żadnego życia osobistego bo cóż tak wyedukowana osoba robi na takiej stronie i nie musisz odpowiadać ja tego nie przeczytam ch..j mnie obchodzi twoje życie i zdanie:D?.Lepiej obczaj sobie jakaś strone gdzie poddaje sie analizie kurwa dyktanda.Dobrze napisałem kurwa hmm co jak co ale ty powinnaś wiedzieć najlepiej :D.Zdanie zaczynasz z małej litery?.Jak ty sie na ulicy pokażesz bedą cie wytykać palcami:D.Dzieki za odpowiedzi wyszystkim ogarnietym,trolle ryje przy ziemi. To wszystko w tym pełnym błędów ortograficznnych i żyćiowych temacie.Dalsze pisanie jest bezcelowe szkoda czasu temat skończony żegnam wszystkich pozdrawiam trzymajcie sie:)

rany, człowieku, weź przeczytaj ten bełkot, który wyprodukowałeś. bez ładu i składu, fatalna interpunkcja. załamać się można. i jeszcze nie widzi nic złego w wypluwaniu takich wypocin! I don't want to live on this planet anymore... naprawdę, nie dziwi mnie, że dziewczyna olała kogoś takiego. i tak wytrzymała była.