Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w miłości imię

NIE LUBIĘ ZNAJOMYCH MOJEGO CHŁOPAKA :/

Polecane posty

Gość w miłości imię

Nie znalazłam na kafeterii podobnego problemu, a naprawdę potrzebuję pomocy :( Mój problem jest następujący nie przepadam za częścią znajomych mojego chłopaka. Kocham go i oboje myślimy o sobie dość poważnie, mam 21 lat on jest ode mnie rok starszy. Ja mam tylko jedną przyjaciółkę a bardzo małej garstce koleżanek nie ufam, mój chłopak z kolei ma masę znajomych, zarówno i dziewczyny i chłopaków. Nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości, bardzo zbliżyłam się do części jego znajomych jednak nie ze wszystkimi...z tą jakby ''gorszą połową'' widziałam się tylko dwa razy i jakoś nieswojo się czułam. mimo że jestem z chłopakiem dobry rok boję się, że i tym razem nie będe się czuła przy nich komfortowo. Owszem, jestem zazdrośnicą i możliwe, że moje zmartwienia z tego wynikają. Niedługo spotykam się z jego znajomymi na imprezie i nie wiem jak się wobec nich zachować. udawać że jest wszystko dobrze? za wszelką cenę chcę wyglądać jak najlepiej, boję się, że jego koleżanki są moimi potancjalnymi wrogami i chcą mi go odbić albo sprawić żebym czuła się nieswojo. nie ufam im. Oni będą wspominać dawne czasy a ja będę siedzieć po boku i głupio się patrzeć. Czy ktoś ma podobny problem? jak temu zaradzić?

Gość nie lubią Cię bo
siedzisz na kafeteri