Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta dziewczyna obcokrajowca

chlopak obcokrajowiec a bariera jezykowa..

Polecane posty

Jestem za granica i niedawno poznalam chlopaka obcokrajowca, moj jezyk angielski jest sredni, ale jakos sie dogadujemy, ale czasami mam tak, ze chce cos powiedziec, ale nie wiem jak i musze kombinowac jak powiedziec to samo inaczej, czasami on mi cos powie ja nie zrozumiem i tez musi sie nakombinowac jak to powiedziec inaczej, zebym zrozumiala, czasem duzo smiechu jest przy tym ;) ale tak sie zastanawiam czy taki zwiazek przejdzie? przeciez duzo czasu mi zajmie zanim zaczne biegle mowic po angielsku, a on w ogole nie zna polskiego...

Gość umoczy kija kilka razy
i cie zostawi.

yyy ... pytanie - na jakiej podstawie ten związek ruszył? - czy to było uczucie powstałe na skutek olbrzymiego dopasowania charakterów, co wynikło z rozmowy? ;) Czy też urzekłaś go swoją urodą, a on zafascynowany Twoją osobą, mimo bariery językowej, nie dał za wygraną i na każdym kroku, czy to poprzez słowo, czy też czyn, pokazał Tobie, że jesteś dla niego najważniejsza, że liczysz, i będziesz liczyła, się tylko Ty, że jesteś kimś, o kim zawsze marzył?

dlaczego tak sadzisz?

to bylo tak, ze ja siedzialam na lawce, on sobie przechodzil i do mnie zagadal, tak troche porozmawialismy, zapytal sie mnie czy mam facebooka powiedzialam, ze tak, wiec przez jakis czas pisalismy do siebie, a po jakims czasie zaczelismy sie spotykac

Gość niechce bo nie moge
ja chce coś napisać

??

A w jaki sposób on powie, że blask Twych oczu rozjaśnia jego aurę? :( Nie rób sobie tego - szukaj faceta, który będzie potrafił w odpowiedni sposób przekazać zadowolenie z bliskości, między Wami, występującej, takiego, który w pięknych słowach ujmie to, co czuje.