Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia234276

POMOZCIE TO JEST MYSZ CZY SZCZUR?

Polecane posty

Gość madzia234276

mam remont w domu i przez niego cos mysz albo szczur siedzi mi na ladowarce od laptopa metr ode mnie i sie na mnie patrzy :-( wogole sie mnie nie boi przechodze kolo niej kilka razy zrobila zdjecia kilka cm od niiej trzymalam telefon a ona nic kiedy poruszylam kablem to tylko stanela i zawiesila lapki na kablu popatrzala si sie na mnie i poszla dalej siedziec jest juz tutaj dwie godziny dwa razy poszla gdzies na 2 czy trzy minuty ale wrocila daje zdjecie moze jest slabo widoczne ale moze wy bedziecie wieziec czy to mysz czy szczur wyglada jak taka kulka szarobrazowa nie ma wydluzonego tulowia tylko tojkatny pyszczek sie wyroznia jak sie przyblizam i sie na nia patrze to ona na mnie tez :-( ZDJECIE http://www.voila.pl/224/pryjg/?1

Gość BO SIE KUPUJE MIESO
WYGLADA NA MYSZ

Gość niechce bo nie moge
to jest jeżyk

Gość madzia234276
teraz bardziej ja widac bo pozycje zmienila i rzeczywiscie chyba to mysz ma krotszy ogon od tulowia bardzo trojkatny pyszczek to jest to co zauwazylam teraz no ale dlaczego ona sie mnie nie boi ? moze t byc dzialanie trutki ?

Gość umoczy kija kilka razy
Gość lubieKiedyJestemSama
Może jej ciepło na tej ładowarce. Daj jej kawałek chleba niech sobie poje :)

myszka fajna może hodowlana i uciekła sąsiadowi i dlatego się nie boi? u mnie to by 5 sekund nie pożyła, przy 3 kotach.... 1