Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,,swieta .,.,

co kupujecie na swieta swoim 4 latkom?

Polecane posty

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
tomek kolejka ?

Gość dla 4 latki kupimy
do wyboru: mata do tańca fasolki, gra: zgadnij kto to?, ciastolina np. cukiernia, organy,

Gość ,,,,swieta .,.,
mysle o tej smieciarce ,bo mały cos tam ostatnio wspominał ze chcialby-uwazacie ze jest dla mlodszych dzieci?ogladałam jeszcze taka z lego city ,ale obawiam sie ze moze byc na to za maly.Prezent dla 8 latki ma byc w granicy 100zl

Gość lippii
fajna smieciarka bedzie z lego w lidlu na promocji ,bo ta z wadera to faktyvznie raczej dla mlodszych

Gość mikusssssssss
moze jakas gre planszowa?

Gość dopiero sie ucze....,.;
up

Gość vsdvdcxvdxc
ja moge powiedzieć co moja 5 latka dostanie: dwa zestawy lego frinds( ostatnio tylo się tym bawi), ciastolinia zestaw do robienia lodów, lalka z seri moxie, i gre twister

Gość ewelcia7676
A ja mam taki problem bo musze kupic prezenty dla 3 chłopcow jeden ma 9 lat drugi 6( jest chrześniakiem mojego męża) i najmniejszy rok. Niestety problem tkwi w tym ze moge na to przeznaczyć max 150zł ponieważ naprawdę mnie nie stać;/

Gość dopiero sie ucze....,.;
ewelcia7676-w lidlu jest promocja na lego kosztuja cos ok 50 zl wiec mysle ze dla 9 i 6 latka ok ,a dla roczniaka beda w biedronce fajne drewnaine klocki -poszukaj ,teraz bedzie duzo promocji .Ja mam ten problem ,ze tez szukam prezentu dla 4 latka ,ale nie wiem czym sie teraz takie chlopaczki bawia

Gość lizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzii
a moze jakis gry planszowe

Gość EkoDamian
Zapraszam Państwa na www.tree-house.pl w ofercie między innymi: Zabawki drewniane, szmaciane, kartonowe Akcesoria dla dzieci i rodziców Kosmetyki Środki czystości Większość asortymentu utrzymana zgodnie z trendem EKO. Tylko teraz podając hasło EKOLOGIA przy finalizacji zakupów otrzymają Państwo 5% rabatu !