Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulorr

czy wnerwiaja was czasami inni rodzice ?

Polecane posty

Gość hulorr

ale nie jacys anonimowi tylko moze w rodzinie i znajomych / mnie wnerwia jeden tatus .....ze normalnie az sie trzese jak mam go znowu zpotkac ..a niestety musze

Gość rodzace sn nie są w stanie
To go nie "zpotkaj" już.

Gość hulorr
ojej ojej literówka a ze spotkaniami no niesty (

wnerwiaja mnie WSZYSCY rodzice bo przwaznie robia wiele rzeczy zle. Uwazam , ze jestem najlepsza matka ( mam sklae porownawcza bo znam duzo malzenstw z dziecmi) :)

Gość masz co chciałas
mnie wnerwiają takie mamuski jak ty . :(

Gość Domama
Jagoda a dlaczego tak uważasz? Pytam z czystej ciekawości.

Mnie wkurza kuzynka męża. Jest młodsza ode mnie, ma jedno 4-miesięczne dziecko, a sapie jak umęczona matka całego autobusu. A do tego zna się na wszystkim. Ostatnio odwiedziła nas, wzięła naszego synka na ręce i się zaczęło: "byliście już u ortopedy? bo główkę obraca tylko w jedną stronę. Ile zjada? Dlaczego nie karmisz piersią? Na mm musicie uważać, o możecie łatwo przekarmić..." itp. I niby nie mówi tego takim jakimś pouczającym tonem jak wredna baba, ale strasznie mnie drażni. Jest matką o miesiąc dłużej niż ja, a zachowuje się gówniara, jakby wszystkie rozumy pozjadała.

co do pytania autorki - tak, denerwują mnie czasem inni rodzice - np. we wrześniu w przedszkolu mamuśki prowadzące 5 latka pierwszy raz do przedszkola i scena pożegnania mamuśki jakby dziecko na wojne oodawała, i jeszcze to "nie martw się syneczku, mamusia przyjdzie po obiadku" :( dzieciak wpada w histerie, mamuśka ryczy, 2 panie się z dzieckiem siłują.. no drażnią mnie takie baby :P albo nadgorliwe mamuśki co wszystko muszą zrobić za dziecko, bo ono takie malutkie - np. śniadanie 6 latkowi pod nos podstawione, buty też mu trzeba zawiązać, gdzie znam te dzieci, są naprawdę inteligentne, normalne dzieciaki tylko rodziców mają nie normalnych wg mnie :P

Ale nikt mnie tak nie wkurza jak stare baby, które nawet mnie nie znają, ale nie krępują się, by mi zagaić: "a to nie za zimno, nie za późno na spacer? Nie za lekko on ubrany?".. Jakbym tak nóż w kieszeni miała...

Blondyna, moja siostra jest taką właśnie nadgorliwą mamuśką. Niby jest strasznie wymagająca i surowa, ale dzieciakowi kotleta mielonego na kawałki rozdrabnia, a pupę chusteczkami nawilżanymi wyciera. Mały ma 5 i pół roku.

dlaczego tak uwazam? bo mysle , ze jestem wspaniala matka, moje dzieci sa przecudowne tak jak ja - we mnie sie wdaly po prostu. dOBrze je wychowuje , ucze , bawimy sie razem i ogolnie jestem napawde dobra matka aha! no i przede wszystkim dbam o to bym byla zadowolona i szczesliwa bo wtedy moje dzieci tez sa szczesliwe.

Jagoda, też uważam, że moje dziecko będzie szczęśliwe wtedy, gdy ja też będę szczęśliwa, przybij pionę :D

Gość poiupoiu
a mnie denerwują znajome matki, które dziwią się że jeszcze karmię piersią bo dziecko ma aż 7 miesiecy i dlaczego nie chce dawać Danonków.

Gość traktorzystka wiera
Mnie wkurzaja mamuski pouczajace. a zwlaszcza jak maja jedno dziecko i to mlodsze od mojego.najlepiej,jak mnie pouczaja,z czym powinnam pojsc do lekarza. maja lby ponabijane schematami,kiedy dziecko ma umiec to,a kiedy tamto i jak dziecko nie wyprzedza schematu o co najmniej.miesiac,to juz trzeba o ic w gacie i latac do tysiaca specjalistow.