Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanastrasznie

Myślę, że nie zasługuję na takie szczęście.

Polecane posty

Gość zdołowanastrasznie

Dzisiaj byłam ze swoim narzeczonym na spacerze i spotkaliśmy moją dawną koleżankę. Po chwili rozmowy stwierdziła, że życie jest kretyńskie, bo prawie zawsze tak jest, że ładna osoba wiąże się z brzydką i na odwrót. Dodała później, że ona jest bardzo ładna, a jej mąż niespecjalnie. I tak samo w moim przypadku.. Spytała, jakim cudem mam takiego przystojnego narzeczonego. To już nie pierwsza koleżanka, która tak powiedziała. Coraz bardziej upewniam się w przekonaniu, że nie zasługuję na szczęście i powinnam sobie odpuścić. Może one rzeczywiście mają rację.

Gość mam nadzieję że to
prowokacja kokietko :) co obchodzi Cię zdanie innych osób po prostu bądź szczęśliwa pozdrawiam i powodzenia 🌻

Gość fralala
ciesz się swoim szczęsciem, nie każdy takie ma. gratuluję. a swoją drogą jak byś nie była dobrym i wartościowym człowiekiem to by Twój narzeczony z Tobą nie był,ale skoro go sznujesz i on Ciebie to ciesz się życiem.

Gość zdołowanastrasznie
nie mam się z czego cieszyć. takie komentarze jak ten dzisiejszy doprowadzają mnie do płaczu. czuję, że takie osoby jak ja nie mają prawa do szczęścia.