Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodax94

Połóg po cc

Polecane posty

Gość młodax94

witam jestem 6 tyg po cc urodzilam duza (4100) córkę i... dalej jestem w połogu dalej krew mi leci czy to normalne zeby az tyle czasu? czy moze lepiej wybrac sie do lekarza, dodam ze dalej mam bóle brzucha tzn takie skurcze. Jak wy miałyście mamuśki? Prosze o pomoc bo sie martwie :/

Gość ale masz taką żywą krew
?

Gość młodax94
tak taka czysto krwista czasem nawet jest jej tak duzo ze wpada w bordowy wiadomo jak jest duzo krwi to intensywniejszy kolor i jest bezwonna

Gość młodax94
tak taka czysto krwista czasem nawet jest jej tak duzo ze wpada w bordowy wiadomo jak jest duzo krwi to intensywniejszy kolor i jest bezwonna.

Gość poiupoiu
a miałaś wczesniej już taką brunatną krew lub żółte plamienie? Mogłaś dostać już okres.

Gość młodax94
powiem tak na samym początku miałam taką krew później stopniowo zmieniła mi się w brązowy śluz i teraz z powrotem w krew, jak na początku tylko już bez skrzepów a jak już to maluśkie są.

Gość młodax94
ani żółtego ani bialego ani innego oprócz brązowego śluzu nie miałam

Gość poiupoiu
Jak pisałam mogłaś dostać już okres, najlepiej zadzwoń do lekarza lub umów się w poradni.

Gość młodax94
jutro sie przejde umówić się na wiztę tak będzie chyba najbezpieczniej

Gość ojtam ojtam
autorko ja miałam dokładnie tak jak opisujesz - najpierw krew, potem brązową czy żółtawą wydzielnię, koło 6tyg po cc znów krew co wzięłam za okres ale co to było do tej pory nie wiem ale prawdziwy okres dostałam kilka tyg później i przygotuj się że to jest istny koszmar masakryczny - ja byłam tego dnia sama z dzieckiem i płakałam z przerażenia że się wykrwawie bo lało się krew jakby kran odkręcił.. dopiero potem wyczytałam że pierwsza po porodzie taka bywa bo sie na dobre oczyszcza..

Może być to okres. Ja po cc krwawiłam 4 tygodnie. Potem tydzień nic aż znów zaczęłam. Trwało to ze 2 tyg. Lekarz mi powiedział, że dostałam zwyczajnie okres. A też bardzo obfity był :o

Gość justek76
ja po pierwszym cc miałam krwawienie 2 miesiace non stop do tego obfite każda kobitka ma inaczej idx do swojego gienia niech cię obejrzy

Gość dgdsgdgsdg
3 tyg krew slaba, potem razowe i zolte-do 5,6 tyg.nastepnie okres ktory trwal 12 dni. po okresie owulacja. jestem po cesarke. jak nazwalas malutką?:)mój wazyl 4700

Gość natmik
po 6 tygodniu powinnaś iść na kontrolę do ginekologa.

Gość No to może...
MIałam tak samo i okazało się że w 5 tygodniu po CC miałam już okres.