Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimiennaa19

mam 19 lat i ...

Polecane posty

Gość bezimiennaa19

mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka. nie wiem do konca czy wynika to z tego, ze im sie nie podobam czy z tego, ze sie wstydza. wedlug znajomych jestem ladna, szczupla, wysoka i nieglupia ;) faceci sie na mnie patrza i zagaduja, ale nigdy nie sa to tacy, z ktorymi chcialabym sie zwiazac ;( zastanawiam sie co jest ze mna nie tak;( macie jakies pomysly? ;)

Gość bezimiennaa19
oj tam nie mowie o pospolstwie ja tak ludzi nie oceniam ;) po prostu nie sa to chlopacy z ktorymi moglabym sie zwiazac ;)

Gość hansin
może za wysokie masz wymagania co do faceta

Gość bezimiennaa19
nie w tym problem. rzecz w tym ze ci ktorych znam do mnie nie 'startuja' i nie wiem wlasnie czy wynika to z tego ze sie nie podobam czy z ich niesmialosci. no a wymagania mam to swoja droga, no ale nie mozna ich nie miec ;(

Gość hgfhfgv
napisz na gg jak mozesz 40121622

Gość hansin
to jakie te wmagania? moze w tym sedno sprawy

Gość bezimiennaa19
hmm nie mam niestety gg. a co ?

Gość bezimiennaa19
jestem troche niesmiala ;( poza tym nie ma w moim otoczeniu za bardzo kogos kto mi sie podoba, niestety tak juz mam ;/ ale chodzi mi o to, ze w sumie nie widze aby nikt z moich znajomych sie mna jakos interesowal ;/

Gość bezimiennaa19
no wlasnie szukam i nic -.-

Gość hansin
też szukam kobiety.. normalnej

Gość bezimiennaa19
172 :P

Gość bezimiennaa19
myslicie ze to ze wygladam mlodo ma zly wplyw? (podobaja mi sie starsi :P )

Mam tak samo.Chciałabym kogoś mieć,jest sporo ochotników...ale nikt nie jest tym,z kim chciałabym być. Nie jestem wymagająca ale nie chcę brać kogoś pierwszego lepszego tylko po to aby mieć już wszystko za sobą.

Gość Uroczy Szymuś
Och to kupisz sobie kota albo dwa. Kobiety samotne to przecież żadna patologia.

Gość bezimiennaa19
hihi no chyba tak zrobie ;P

Gość Mam tak samo hxhxbhxbhxbs
Tez mam 19 lat i nigdy nie mialam chlopaka, zagaduje do mnie jeden teraz, powiem tak ma zajebiste cialo, jest wysoki, ma super klate, cwiczy ale Z twarzy jest brzydki :/ nie wiem czy jest sens byc z kims kto mi sie nawet az tak bardzo nie podoba, ale chcialabym miec juz kogos z kim moglabym sie kochac, itp.

Gość Sami 23
Ja jestem od ciebie nieco starszy i też mam podobnie jak ty. Dużo zastanawiałem się nad tym czym jest i jak odnaleźć szczęście. Popełniłem dużo błędów w życiu i dużo się nauczyłem. Mieć kogoś nie trudno. Tylko pytanie po co mieć kogoś jeśli się tego kogoś nie czuje. Mogłem już mieć parę dziewczyn, bo zdarzyło mi się w tym roku poznać kilka całkiem wrażliwych i nieśmiały, takich jakię lubię. Bo przy takich akurat czuje się dobrze. Ale np. Obydwie paliły, a to u mnie przekreśla wszystko. Była jeszcze trzecia, która nie paliła. Bardzo ją polubiłem, zaczęło mi zależećna niej. Ale za dużo zwlekałem, dużo pracowałem w tedy. Walczyłem o swoje marzenia, i myślałem, że gdy to wszystko zamkne będę mógł z nią spędzić trochę czasu. Ale nie udało się, bo nie chciała już nawet odebrać telefonu. Więc skoro nie mogłem nawet z nią porozmawiać, to wysłałem jej sław że streszczeniem tego dlaczego nie powiedziałem jej tego wcześniej. Dziś ma już kogoś i najwyraźniej jest szczęśliwa. Więc oduściłem sobie, inaczej bym walczył dalej. Bynajmniej wyciągnąłem z tego lekcje, ważne, że jest szczęśliwa. Wiesz tak się zastanawiam, że jeśli jesteś podobną do mnie czyli, należy do osób wrażliwych dla których liczy się jeszcze aby czuć się zrozumiałym. Tacy artyści jak Bajor, Wodecki, Sośnicka, Jantar nie są ci obcy. To przyczyną tego, że jesteś sama jest właśnie wnętrze. Ja poznałem parę dziewczyn w życiu. Co prawda nie wiele, ale te które poznałem chciały że mną być. Tyle, że czegoś mi w nich brakowało. Nie podawaliśmy na tych samych falach i odpuszczałem sobie te znajomości, kasowałem numery. Ostatnio zarejestrowała się na sympatii. Bo jakoś nie jestem zbyt rozrywkowy w stylu jakiegoś wariata, imprezowicza. Jestem poprostu spokojniejszy i mam inne potrzeby, więc może tam poznamy kogoś podobnego do siebie z kim będę się rozumiał. Może ty też spróbujesz ? Tak czy inaczej poznawanie ludzi z pewnością ci nie zaszkodzi.

Gość fsshhkk
Angie, to Ty?

Gość bezimiennaa19
poznaje ludzi zaczelam studia. ale jestem na medycynie wiec sie domyslacie jak to wszystko wyglada :P nie, nie jestem angie :P

Gość Sami 23
Bądź dobrych myśli. Grunt to mieć dobre myśli i zawsze być sobą. Sprawdziłem na sobie, myśli mają potężną móc. Jak zapłacisz własną tożsamość, to w tedy będzie dużo trudniej znaleść siebie i wewnętrzny spokój, czyli szczęście