Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgananza

dyskretny kochanek

Polecane posty

Gość olgananza

słuchajcie mam taką zagwozdkę. Otóż aktualnie nie mam faceta. W pracy mam kolege z którym kumpluję się już kilka lat. Złożył mi propozycję, trochę dziwną ale już od roku mnie nagabuje i wszystko wskazuje na to że to na poważnie. Otóż chce być moim kochankiem, kochankiem gdyż dzieli nas spora różnica wieku. Zaczęłam myśleć o plusach i minusach takiego układu, w sumie nie wiem... jak myslicie ma to jakiś sens.

Gość Delgado
Nie ma

Gość olgananza
dlaczego nie ma, to tylko układ.

Gość ertyuiuytre
popieram taki układ

Gość olgananza
o jest ode mnie mlodszy dlatego parą raczej nie bedziemy ale może być miło

Gość Delgado
Szanuj się, chcesz byc prywatna k..a?

Gość Delgado
Myślę, że wiek to nie przeszkoda, jesli facetowi na Tobie zależy.

Gość olgananza
bez przesady. Chce sobie poużywać. Nikt tu nikomu nie bedzie płacił, będziemy tylko milo spędzać czas. Zrobi się niemiło to sie rozejdziemy. Dlaczego od razu stanę się kurwą? Czym sie rózni żona uprawiająca seks z mężem od wolnej kobiety uprawiającej seks z wolnym facetem. Obije jesteśmy pełnoletni ale zaraz prywatna kurwa... Mamy XXI wiek.

Gość dfvfghnmtyughf
co trzeci zwiazek zyje w takim ukł

Gość Delgado
A masz dzieci?

Gość olgananza
a co ewentualne dzieci mają do tego? Bo nie rozumiem.

Gość olgananza
trochę mam opory bo nie chciałabym przegapić kogoś ważnego kto mógłby się pojawić w moim zyciu. Zwykle, nawet jeśli to tylko układ, to strony w jakimś stopniu się angażują. Dlatego nie wiem czy to dobry pomysł. Ale facet mnie pociąga w jakimś tam stopniu wiec... sama nie wiem. Tak tylko dywaguję. Ja nie mam aktualnie nikogo, on też.

Gość derpina
układ a co to kurwa jest???? Żałosne, naprawdę. Będziesz miała taki "układ" , że zostaniesz na lodzie zakochana w małolacie a ten sie bedzie szczycił, że zaliczył starszą. o.

Gość Delgado
Widac, ze mu nie zalezy za bardzo, wiec po co to? Buduj normalne relacje.

Gość olgananza
niegłupio prawicie. Ale w sumie cięzko jest budować dziś z kimkolwiek zdrowe, satysfakcjonujące relacje, tak strasznie trudno trafić na właściwą osobę. Chyba mam ochotę zagłuszyć swoje wnętrze dlatego orbituję wokół absurdalnych pomysłów ale to co piszecie ma ręce i nogi, dzięki :)

Gość Delgado
Powodzenia! Fajni, normalni faceci też jeszcze są. :)

Gość Delgado
A i Ty widać, że w nim zakochana do szaleństwa nie jesteś. ;) Znajdzie się fajniejszy.

Gość olgananza
w ogóle nie jestem zakochana ale pochlebia mi to jakoś (może jestem próżna ;)), jego zainteresowanie moja osobą, że się bardzo stara, np często nosi moje zakupy, pomaga w różnych domowych męskich zajęciach, przybije gwoździa, naprawi laptopa. Takie sytuacje schlebiają kobietom. Wyróżnia mnie bardzo na tle innych i bardzo to widać. Może liczyłby na coś więcej ale zna moje zdanie w tym temacie. Kiedyś mu w żartach powiedziałam że może być tylko ewentualnie moim kochankiem i tak to sie zaczęło. Aktualnie z nikim się nie spotykam i jakoś zaczęłam innym okiem na niego patrzeć ale wiem, że to głupie. Nie mam szczęścia do facetów.

Gość Kochanekśląsk
Witam poznam Kobietę która potrzebuje kochanka do realnej znajomości. Mam 25 lat 173cm wzrostu srrdnia budowa ciała. Jestem singlem lubiącym pzygody i nowe znajomości mieszkam sam mam własną firme. Oferuje skok w bok, przugode,stały układ, sex, randkę, rozmowę, przyjaźń, orgazm, spełnienie fantazji, zaspokojenie potrzeb, romantyczna kolacje i wszystko ns co masz ochote. Patryk9425@interia.pl Tychy woj.śląskie

Gość gość
Tylko rzuciłam okiem i już wiedziałam, że będzie coś o woj. śląskim. WYPAD TROLLU 😠

Gość gość
Niestety kobiety sie czesto angazuja po seksie. Chyba ze zazadzisz zero przytulania I zistawania na noc. Mialam kolezanke ktora tak miala miesiacami zanim nie poznala terazniejszego meza. Ja tez probowalam ale zawsze zaczelo mi zalezec. Faceci sa inni od nas. Potrafia calkiem oddzielic sex od milosci

Gość gość
Układ to układ, ale nie przytulić sie po udanym seksie albo spedzić upojną noc razem.