Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Wiecie ckto to jest patryjota ja wam powiem

Polecane posty

wedlug mnie patryjota to osoba ktora kocha swoj kraj nie skrajnie (NACJONALIZM) nie uwaza innych narodow za gorszych (żydów)chociz by gdy jakis kraj jest w podszebie to inny pomaga mu wyjsc z problemow ,nie nienawidzi kogos bo ma inny kolor skury czy orientacje seksualna pomaga chorym ,biednym i osoba majca jakies problemy walczy z pelnym poswieceniem o swoj kraj a tacy ludzie co mowja o sobie patryjoci np tacy jak ONR,NOP,MLODZIEZ WSZECH POLSKA ncionalisci czesc prawicy to nie polacy to przeciwienstwo ptryjotyzmu i to zdrajcy ityle :) 🖐️

"yyughiuh skoro zdrajcy to z kim zdradzzają? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5408398 do d**y z takim życiem " Tamci wymienieni oczywiście z watykanem:P. Ja jestem nacjonlaista ale całkowicie arcyświckim:classic_cool:.Chociaż bez przesady-czarnuchów bym nie kazał rozstrzeliwać za to że są czarnuchami ale faktem jest że kula po wniknięciu do czaszek większości z nich zaczyna szukać mózgu:D.O wiele gorsze są podziały religijne:P.Np. w przypadku muzułmanów większość zasługuję na srogie kary:P.

Gość 4 prawikow w jednym temacie
wprost zabawny widok :classic_cool:

czy patryjota to ten co mówi "polskość to nienormalność" albo "musimy się wyrzec polskości"? ble ble, ktoś ci płaci za wypisywanie tych bredni czy jesteś "pożytecznym idiotą" robiącym to gratis?

Gość IMO12358
" 4 prawikow w jednym temacie wprost zabawny widok" Teraz pięciu (teoretycznie nawet sześciu). :classic_cool: