Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literki

wyjazd razem z jego byłą

Polecane posty

Gość literki

prawdopododnie wyjeżdżam z chłopakiem do pracy za granice, z firmy z dużego miasta niedaleko naszego miejsca zamieszkania. Problem jest taki, że z tej firmy dużo ludzi wyjeżdża z moich okolic. wiem że jego byłą dziewczyna ma tam brata i że też prawdopodobnie tam jeździ. Jak się okaże że już tam pojade i ona tam jest to chyba w łeb se strzele albo wróce do domu jeszcze w ten sam dzień na piechote.... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, już się boję.

powinnas się cieszyć i demonstrować jak bardzo się oboje kochaacie. Ją wtedy będzie skręcać z zazdrości

Gość literki
ja sie bardziej boje tego z eon do niej moze cos czuc czy cos w tym stylu, i potem sie okaze, a ja zostane jak ta glupia...

Gość literki
niech sie jeszcze ktos wypowie

Gość Desperadoska
Mój facet ma ciągły kontakt z byłą bo mieli razem biznes i ciagle go nie podzielili. Uwierz mi, to koszmar. Dostaje bialej goraczki jak ja widze, do tego ona mnie nienawidzi i mi faceta podrywa. Skreca mnie kazdego dnia jak wiem, ze ma tam jechac (nie pozwolilam mu tam jezdzic samemu i zawsze jestem z nim), a poza tym jak slysze jak dzwoni jego telefon mysle, ze to znowu ona. A facet uwaza, ze to tylko sprawy biznesowe i wszystko jest ok. Nie zazdroszcze jesli bedzie tam jego byla, bedziesz miala takie g.... jak ja.

Gość literki
niby nie utzrymuja kontaktów itd, zapewnia mnie ze go z nia nic niem lacyz i nie chce jej znac takie tam...

Gość Desperadoska
Z moim tez tak bylo, zanim sie zeszlismy ona wyjechala na inna strone Polski a potem jak ja sie do niego wprowadzilam to nagle wrocila. I koszmar sie zaczal.

Gość Desperadoska
Przepraszam, troszke cie strasze. Ale to tylko moja sytuacja i jest mimo wszystko troszke inna. Kazdy takie rzeczy przyjmuje inaczej. Po prostu ignoruj ja jesli juz do tego dojdzie, zachowuj sie z honorem. Nie powinno byc tak zle. Ja jestem dzis troche podlamana wiec niepotrzebnie przesadzam.

Gość literki
mam nadzieje ze jej tam nie bedzie. ogolnie chce powiedziec, ze jestem na nia strasznie wyczulona, wiem ze nie maja kontaktu, znaczy wierze mu w sumie nie daje mi pwodow zeby bylo inaczej, ale tak jestem na nia wuczulona, ze chyba wszystko zniose oprocz jej.

Gość Desperadoska
Wiec jakby co to po prostu ja ignoruj i tyle, i upewnij sie, zeby pokazac jej ze on jest twoim facetem teraz, ze ciebie kocha, ciebie caluje itd.

Gość ale cyrk
dziewczyny ale co to za facet jak wystarczy go nie pilnowac i pójdzie w tango z byłą?? Jeśli trzeba go prowadzić na smyczy to pies a nie facet

Gość Desperadoska
Ja z moim facetem pogadalam o tym, co sie z jego byla dzieje. Jak zaczela mowic do niego "kochanie" to juz bylo przegiecie. Powiedzialam mu, ze ON ma jej zwracac uwage, bo ona juz przegina. Poza tym na kazdym kroku pokazywal, ze mnie kocha, calowal mnie itd. To tez duzo dalo. Ona sobie uswiadomila, ze moze mnie w dupe pocalowac.

Gość Desperadoska
Wiec z twoim tez nie powinno byc problemu. Oni potrafia, jak chca.

Gość literki
chyba jestem przesadnie zazdrosna o ta byłą. kurde z innymi dziewczynami nie mam żadnego problemu. Tylko ona dla mnie stanowi problem, od zawsze.

Gość Kochanka Franka
Eeeee,moze nie ma czym martwić.Moze łaska dostanie przydział na robotę w innej części kraju.Z jakiej firmy i do jakiego kraju jedziecie??? Będę mogła sie wypowiedziec

Gość literki
chyba tam gdzie wszyscy - jersey. poza tym w miedyz czasie szukamy jeszcze czegos innnego. A konkretnie ja. powiedzialam mu o tym ze jak ona tam bedzie to wracam nawet z buta do domu, to mi powiedzial ze skoro tak mi zalezy zeby jej tam nie bylo ze wroci ze mna.