Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrafinoowana

Mój facet nie lubi seksu!

Polecane posty

Gość Wyrafinoowana

Jak bardzo ważnej jest pożądanie i seks w związku? Czy jeśli jedno ma niskie libido to związek może się rozpaść? Jak ratować taki związek? Jak "rozpalić" taki ogień w facecie? Mam 21 lat i to mój drugi poważny związek. Od początku bardzo porównywałam mojego chłopaka z eksem, ale wypadał bardzo, bardzo dobrze. Dopiero gdy zaczęliśmy ze sobą sypiać pojawił się problem. Jak na kobietę mam bardzo wysokie libido, lubię kochać się kilka razy dziennie, nie mam większych barier, chcę próbować nowych rzeczy. Z poprzednim partnerem dużo eksperymentowałam, był też bardzo kreatywny w łóżku i doprowadzał mnie do orgazmu kilka razy dziennie. Mój chłopak jest zupełnie inny. Jest kochany, czuły, dba o mnie i uchylił by mi nieba, ale jeśli chodzi o seks traktuje mnie jak jajko. Jest strasznie wstydliwy jeśli chodzi o te sprawy i bardzo rzadko ma ochotę. Prawie nigdy nie inicjuje zbliżeń, chociaż mieszkamy ze sobą i moglibyśmy sobie pozwolić na dużo więcej. Nie chce oralu, nie chce się kochać w innym miejscu niż łóżko, nie lubi niestandardowych pozycji, nie lubi gadżetów, przebieranek, pikantynch historyjek. Ciągle chodze nieusatysfakcjonowana. Próbowałam rozmawiać, ale on mówi, że jest zmęczony bez przerwy. Próbowałam go kusić, ale wszystko kończy się zawsze "Ty jesteś niewyżyta". Co ja mam poradzić? Czuję się przez to brzydka. Jestem młoda, mam ładne ciało, seks daje mi dużo frajdy, a on mnie ogranicza na każdym kroku.