Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszonaONa6789

Ktos probuje mnie nastraszyc, dzwoniac do mnie z numeru zastrzezonego

Polecane posty

Gość wystraszonaONa6789

Sluchajcie mam problem, pierwszy raz wczoraj ktos do mnie dzwonil w poludnie 2 razy, nie doebralam bo nie slyszalam, pozniej pod wieczor i teraz przed chwila i w ciagu dnia dzis tez z zastrzezonego. Teraz przed chwila odebralam, mowie 'halo, halo' az sie wkoncu ktos rozlaczyl, jak juz sie rozlaczal to uslyszalam taki stuk piskliwy ze az mnie teraz bebenek boli. Boje sie, nie wiem co mam zrobic. Dac sobie spokoj, i sie dalej bac? Poczekac z tydzien i jak nadal ktos bedzie dzownil to isc na policje? Czy odrazu isc na policje?? PROSZE O ODPOWIEDZI!! naprawde sie boje bo ktos probuje mnie nastarszyc

Gość wystraszonaONa6789
Jak nie? 'W tym stanie rzeczy proszę zawiadomić policję o popełnieniu wykroczenia z art. 107 Kodeksu wykroczeń, polegającym na złośliwym niepokojeniu osoby'

Gość wystraszonaONa6789
Zgodnie z art. 190a kk., odpowiedzialności karnej będzie podlegał każdy, kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej, wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność. Za takie zachowanie grozi kara pozbawienia wolności do trzech lat.

jeden raz odebralas telefon ktory w dodatku byl gluchy i gadasz o zastraszeniu? za duzo sie filmow naogladalas. wez sie puknij w leb .

Gość pacynka38
juz nie histeryzuj

Gość wystraszonaONa6789
jaki jeden raz? dwa razy odebralam!! kurwa tez byscie sie wystraszyli jakby ktos do was tyle razy wydzwanial ja uwazam ze 5 razy dziennie gluche telefony to duzo

Gość nie smiejcie sie z tego
smiejcie sie z niej ale moja kuzynka tez tak miala przez dwa tygodnie a po trzech ktos ja zamordowal

Gość :D:D:DD
Urzekła mnie twoja histoeria :classic_cool:

Gość Interpol powiadom
wariatko.

Gość ewqweqweqw
niektóre telefony maj a zaprogramowane fałszywe dzwonienie, na np. nieudaną randkę, sprawdz czy to nie to, a potem histeryzuj

Gość ewqweqweqw
ale z ciebie durna baba i histeryczka, moze jakieś małe dziecko porwało mamie telefon i obudziło się i nim bawi w ty robisz w gacie

Gość Zocha.
Ja tak mam od 2 miesięcy..odbieram i cisza>Zadzwoniłam do operatora ,żeby mi zablokowali wszystkie nieznane połączenia.I dupa dalej cholera dzwoni,tylko teraz przestałam odbierać,niech mnie cmoknie nieznany gdzieś.

Gość wystraszonaONa6789
zesralam sie ze strachu

Moja kolezanke ze studiow też zamordowali, tzn zgwalcili a pozniej okradli i zabili. Najpierw wydzwaniali kilka razy, przez kilka dni, pamietam jak nam jeszcze wtedy to opowiadala. Wtedy się smialismy, kumpela zartowala że ktos ja podrywa. A po kilkunastu dniach nagle przychodzi do mnie telefon że Monika nie zyje bo zostala zamordowana w parczku niedaleko blokow. Wywlekli ja z mieszkania (odnalezli sprawcow), i powiedzieli że jak bedzie cico to jej nic nie zrobia ( byla wizja lokalna), potem w nocy w parczku zgwalcili w 3ech i udusili a cialo wrzucili do rowu kilometr dalej. To byla wspaniala dziewczyna a te skurwysyny dostali po 25 lat. Czyli wyjda z pierdla a ona zycia nie odzyska. Zamierzam ich zabic jak wyjda. Kocham Cie Moniczka

Gość Zocha.
To mnie teraz nastraszyłeś😭

JA PIERDOLĘ JAK KURWA WYWLEKLI Z MIESZKANIA NIE MOŻNA KOGOŚ WYWLEC Z MIESZKANIA JA PIERDOLĘ:( :(:(:(:( :o:o:o:o (*)

Gość fgjklfsd
Mozliwosc jest jedna, spytac sie u operatora czy da sie zablokowac numery zastrzezone. Usluge ta oferuje z tego co wiem T-mobile i Orange(Telekomunikacja Polska).

Gość wystraszonaONa6789
Przepraszam za ten alarm skończyły mi sie psychotropy mąż na mnie krzyczy dzieci mnie nie słuchają dostaję powoli zajoba jeszcze raz przepraszam, dzisiaj idę do psychiatry jak co miesiąc i obiecuję będę brała leki 😭😭😭

Do mnie też tak wydzwaniali, z zastrzezonego, w sluchawce glucha cisza ew piski, potem okazalo sie ze dzwonili z jakiegos blizej niezidentyfikoanego ch**stwa z jakas ofertą a łaczyło rozmowe dopiero gdy byl odzew w sluchawce, widocznie za ciche było moje "halo" dla nich i rozlaczalo po kilku sek, za którymś razem ryknęłam do sluchawki i połączyło mnie z jakąś kobitą.

Gość lubiewiedzieczkimrozmawiam
Ja na twoim miejscu sprawdziłabym ten numer na stronie infonumer pl!Bardzo możliwe że to jacyś oszuści i że ten numer jest już w bazie na tej stronie i dowiesz się czegoś wiecej!!

Gość UlciaP
Na stronie czyjnumertelefonu pl też można sprawdzić!Zajmuje to kilka sekund!