Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolty pastelowy

uzalezniona od wydawania pieniedzy

Polecane posty

Gość zolty pastelowy

Czy ktoś z was ma tak samo ? ja za każdym razem '' pozbywam się'' wypłaty ... nie umiem się powstrzymać , jestem na maksa uzależniona od zakupów ... nie wiem jak rozwiązać ten problem , chcę zacząć w końcu oszczędzać ale nie umiem... Czy macie tak samo? Jak temu zaradzić ?

Gość nikt tak nie ma
udaj sie do poradni AA

Gość musisz się w końcu otrząsnąć
zdać soebie sprawę,ze szkodzisz sama sobie. Mieszkasz sama? Regulujesz opłaty za mieszkanie itp? Ja tez wydawałam calutką wypłatę,po opłaceniu świadczen itp--kupowałam buty,torebki i ciuchy. w koncu się otrząsnęłam,od czerwca potrafię odkładać poeniądze,radykalnie zmieniłam podejscie. miesięcznie potrafię odłożyć ok 700-800 zł.

Gość musisz się w końcu otrząsnąć
chłodno podchodzę do zakupów teraz,nauczyłam się szanowac pieniądze. dotychczas wydawałam calutką wypłatę, nie miałam ani grosza na czarną godzinę,chorobę swoją lub dziecka lub inne nieprzewidziane wydatki--aż wstyd się przyznać. Otrząsnęłam się od czerwca tego roku i juz nie wrócę do tamtych przyzwyczajeń.

Gość zolty pastelowy
07:12 [zgłoś do usunięcia]zolty pastelowy podobnie mam z seksem, potrafie sie walic z każdym , nie wazne kim aby kutasa miec w dupie A z obciąganiem i połykiem też robisz podszywaczu ? chyba na złe forum trafiłeś/aś widać że masz za dużo kompleksów i w tej sytuacji na prawdę potrzebujesz pomocy specjalisty bo sprawa wygląda poważnie!! I wypraszam sobie takiego zachowania!! Do : musisz się w końcu otrząsnąć wiem i próbuje, nie mam jeszcze dzieci ani męża. Od następnego miesiąca będę wynajmowała dla siebie kawalerkę . Urlop mam zawsze 2 tygodnie każdego roku i można się domyśleć że kupuje wczasy jakieś fajne co jest na prawde bardzo drogie ... nie mam i nie miałam problemu z opłatami , ale z oszczędzaniem i trzymaniem kasy przy tyłku =/ a dodam że pieniądze dostaje na konto bankowe ... niejednokrotnie miałam tam saldo nawet raz -100 ;/ pracuje 3 lata i dobrze zarabiam ale co z tego jak nie mogę się nacieszyć