Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbbbnnnmmkkjjhhggddd

Nowy teledysk Dody i Focusa - promocja przemocy

Polecane posty

Gość Focus-Ty umarłeś dla nas też.
Polska to nie USA, to nie Beyonce kooooorfa i Jay-z. Tutaj gdy sexbomba zrobi kawałek z raperem nie wychodzi z tego nic wdzięcznego. Jestem szczerze porażona, że Focus na to poszedł, bo raperem jest świetnym. Ale...takie mamy czasy, każdy chwyta się czego może by zaistnieć i zgarnąć kasę.

Gość wlasnieee obejzaalam
żenulaaaa, kto sie tym jara?

Gość BlackEnergy
teledysk jest spoko tylko polacy mają zamerykanizowane łby i dla nich zawsze bedzie źle. wole dode napierdalajaca po pysku fokusa niz promowanie okultyzmu w teledyskach rihanny, kanyego westa czy keshy

"Piosenka " denna jak mało co ( laska , która śpiewa " rozszerz swoje nogi dla mnie" to jakiś żart) podobnie teledysk. Doda nic nowego ani mądrego nie ma do zaoferowania. A szkoda bo naprawde ma zajebisty głos. Co do Fokusa to nic nie myśle, ale powinien miec kaca..:D

Doda to smaobojczyni co sama sie niszczy więc to nie jest dziwne:P.Ale mogłoby być coś mocniejszego:P.Zamiast kilku szturchańców po mordzie konkretne pokazanie prawdziwego wnętrza dody z pomoca miecza:D.

Gość zxdcfvgbhnjmk,lkjhgfrde
mi sie wydaje strasznie tandetny... szczegolnie to wdzianko dody w sklepie- róż + perły, jakas porazka

Gość gość
niedawno oglądałam "Jesteś Bogiem" i jestem w szoku że taki niekomercyjny koleś nagrał taki badziew! i jeszcze co to ma być: lanie się po pyskach, lizanie, przekleństwa i prymitywny tekst "suko chodz tu wyliże ci niżej" ŻALLLL

Gość gość
widze tez promocję kradzieży i przemocy jak nyc, doda niby taka fajna bo kradnie alkohol :o

Gość gość
masakra