Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halkanka1

Mąż pracoholik powiedział mi wczoraj tyle przykrych słów

Polecane posty

Gość halkanka1

Jesteśmy małżeństwem od 30 lat. Wyszłam za niego za mąż jak miałam 18. Mam 29letniego syna i 25letnią córke.Wczoraj mąż zaczął krytykowac syna. Powiedzial ze ma prawie 30stke, nie ma zony ani dzieci a koledzy juz dawno w jego wieku pozakladali wlasne rodziny. Dodal jeszcze ze nie zostawi mu ani grosza w spadku. Z corka zawsze lepiej sie dogadywal, dziewczyna ma syna ktorego urodzila na pierwszym roku studiow. Ja tez nie wytrzymalam i powiedzialam ze nasza corka tez nie ma meza, samotnie wychowuje dziecko i tez nie jest taka idealna jak mu sie wydaje.

Gość 5465465464646
ale jestes glupia.... z powodu wyrzutow meza w stosunku do syna urazilac, skopalas corke... co za matka!!!! Trzeba bylo opierniczyc faceta a dzieci zostawic w spokoju. stracisz cala rodzine.

Gość halkanka1
Maz jest pracoholikiem. Pracuje od 6-24. Syn to dobry, wrażliwy chłopak. Pracuje w firmie meza, mieszka z nami. Maz chce teraz caly dom i firme przepisac na corke. Ja uwazam ze syn to mlody chlopak, ma dopiero 29 lat, nie musi zakladac jeszcze rodziny skoro nie chce. A corka? co ma dziecko ale przez swojego syna zmarnowala sobie zycie. Ja uwazam ze jedno i drugie dziecko ma prawo do polowy majatku.

Gość dominodance
Naturalnie,ze oboje dzieci maja prawo do majatku,chyba ze ojciec postanowi wydziedziczyc,w co raczej watpie.

Gość herjhejhtfewtry
pewnie, niech sobie synus pozyje. po co ci synowa i konkurencja. takto bedziesz miala synusia tylko dla siebie:) wnuka i tak juz masz:D:P

Gość a ty kochasz córke i wnuka?
bo chyba nie a mężowi zależy by miec dużo wnuków. Może znajdz synowi jakas kobiete ktore machnie dzieciaczka.