Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Kobiety po 30-tce to już tzw. MILF

Polecane posty

Gość lekkko znudzona
nie peklo,lesbijska milosc :D dwie dziewczy ny jeden kubek srajace i zjadajace z owego kubka ...

Gość lekkko znudzona
a rodzina dumna z mlodego politologa?

Gość erererrtrt
hannibal niedlugo do twojej rodziny przyjdzie paczka :) domysl sie z jaką wiadomoscia psycholu i z jakimi zdjęciami

Gość chora ciekawoscc
na zbiorniku ma nadal konto i pod jakim nickiem?

MILF z samej swojej definicji to kobiety, które mają szczególnie dużą szansę na nowego partnera:)

Gość gytdyt
hannibal MILF to nie sa kobiety ktore atrakcyjnosc maja za soba, to sa kobiety ktore sa najbardziej atrakcyjne seksualnie i spragnione

Gość pińcset pińdziesiąt
Zadbane kobiety w wieku chrystusowym są OK. Mając 27 lat przeżyłem romans z taką i dopiero wtedy dowiedziałem się co to dobre fellatio. Poza tym była to moja pierwsza kobieta, która potrafiła coś sama zorganizować, np. zaprosić mnie na weekend w jakieś ciekawe miejsce, bo poprzednie partnerki zakładały, że wymyślanie i płacenie za takie atrakcje to wyłącznie rola mężczyzny...

Gość lollipoppopop
Kobiety po 30tce sa bardziej swiadome wlasego Ja. Nie stwarzaja absurdalnych problemow typu: jestem zalamana bo pryszcz mi wyskoczyl przed impreza itp. Sa bardziej wyrozumiale i z racji doswiadczenia, mozna z nimi porozmawiac na wiele tematow. Mowa o kobietach inteligentnych, a nie pustakach, ktore nie nie stawiaja na rozwoj wlasny. Znam duzo 30tek, ktorym pod wzgledem atrakcyjnosci 20tki nie dorastaja nawet do piet:)