Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

nogi

Polecane posty

Są u Was w pracy dziewczyny o których opinia facetów jest taka,że mają boskie/zajebiste nogi?

u mnie jest kierowniczka innego działu. Jak do nas przyjdzie, to potem trudno się na czymś skoncentrować. Najczęściej chodzi w spodniach (obcisłych)...

Gość Zuluxis
to powiedz jej zęby chodziła w mini:)

Gość Zuluxis
jasne ze miało być "żeby" może tez być aby:))

Gość Zuluxis
Bozia nie dzieli po równo:0 i wiek tu nie ma nic do rzeczy:)

Moja szefowa ma nogi warte milion dolarow. Jakby bylo tego malo codziennie chodzi na wysokich obcasach i krotkich kieckach... jest boska, piekna i zjawiskowa :)

Gość Zuluxis
rubenso:) podaj adres przyjadę do niej służbowo:))

Nie wypada tak w pracy komplementowac nogi szefowej ;) ale nie tylko ja zerkam i nie tylko ja mam na nią ochote. A co do kiecek to nie wiem czy to sa mini ale takie do ud takze widac calkiem sporo :)

Tak Widzialem ja przed chwila, no dech zapiera tylko tylek mogla by miec troszke mniejszy ale mimo wszystko, bralbym az wiory by lecialy ;)

Moze i tak, nie wiem. Jakos mi ciezko ;) najchetniej bym jej powiedzial ze rznalbym ja cala noc az by o mezu zapomniala :D no ale nie wypada...

no nie takie. Ale mi np. zdarzyło się powiedzieć jej, że ma ładne buty albo nawet zajebiste nogi. Albo jak jest u nas to mówimy, że to przez Karolinę nie możemy się skoncentrować... Traktuje to z przymrużeniem oka... I fajnie

Pewnie byloby dokladnie tak samo bo super babka z niej. Ale powstrzymuje sie. Narazie gosci w moich fantazjach ze swoimi zajebistymi nogami ;)

z tymże ona nie jest naszą kierowniczką, tylko innego działu, więc pewnie relacje też są trochę inne...

Gość iwhqdodw
Hmm. Ja mam tą przyjemność że pracuje tylko z facetami. hihihi Jak założe dekold od razu słysze: fajna bluzeczka. Czy wy zawsze o jednym myślicie??