Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OjciecDziewieciomiesiecznejdzi

Widzenia z Dzieckiem Prosze o pomoc

Polecane posty

witam , jestem ojcem 9 miesięcznej dziewczynki, Mam teraz sprawe o widzenia czy sąd przychyli się do mojej prośby o zabieranie dziecka do swojego miejsca zamieszkania 3 x w tygodniu po 6 h ?. Do tej pory widuje dziecko u Matki nie robi mi żadnego problemu z odwiedzaniem , ale nie pozwala zabierać mi dziecka do siebie, Napisałem wniosek o zabezpiecznie widzen przed sprawa ale nie dostałem ;/ Od czego zależą widzenia ? Pozdrawiam

Boje sie ze będe zmuszony odwiedzac Małą u niej w domu ....

Gość Widzenia moga odbywac sie u
matki dziecka dopóki karmi piersia. Jak skończy to bedziesz mógł ją zabierac.

no ale przecież od tego sa laktatory zeby ksieżniczka mogła sobie sciągnąć pokarm i dać mi mleko , z tego co wiem mała nie chce jesc z butelki woli "napić się" z piersi tak to je obiady kaszki , Jakich argumentów powinienem używać żeby przysądzono mi widzenia po za zabieranie miejsce zamieszkania ?

Gość dfgrzuuikkkkkk
PIERDOLISZ

Z Twojego akcentu wnioskuje że ten temat to prowo - ale napisze CI jeszcze coś. Ja miałam laktator - ale ani razu go nie uzywałam bo po prostu nie mogłam sie przełamać. Karmiłam córke 1,5 roku i ani razu nie ściągałam mleka. Mam tez kolezanka która własnie dlatego że lubiła wychodzic bez dziecka non stop ściagała mleko - no ale to zalezy wszystko od kobiety. Druga sprawa to to ze dziecko ma 9 miesiecy, wiec cycek to pewnie jest juz tylko rano i wieczorem - wiec to pewnie juz Wasza kwestia dogadania sie nad opieka. A jesli Ona robi problemy to może Ona po prostu nie chce byc sama? Kiedy zabraknie dziecka w domu np. a jak Ty przychodzisz do córki to i Ciebie tak jakby miała.

Gość 72727373
Napisz wniosek o podzial opieki,tydzien u niej tydzien u ciebie,nie bedziesz musial placic alimentow i mamusia nic dla siebie nie skitra,a ty bedziesz wydawal na dziexko tyle ioe w rzeczywistosci potrzebuje

72727373 Napisz wniosek o podzial opieki,tydzien u niej tydzien u ciebie,nie bedziesz musial placic alimentow i mamusia nic dla siebie nie skitra,a ty bedziesz wydawal na dziexko tyle ioe w rzeczywistosci potrzebuje ALE DURNOTA!!!! Ja bym nie potrafiła sie rozstac na tydzień z takim malutkim dzieckiem!!!! Jako matka, bym pewnie codziennie odwiedziała dziecko z tesknoty!

O dziękuję nie wiedziałem że tak można. Alimenty płace 300 zł na Córkę. * no tak a dlaczego ja mam być sam a ona ma mieć Dziecko ?

sądząc po tym jak się tatuś wyraża, nie pozwoliłabym mu zostac samemu z dzieckiem nawet na 5 minut... zresztą prowo jak nic...

Gość pomijajac juz
kewstie oczywista, ze dziecko potrzebuje miec DOM, swoj kat, miejsce, gdzie czuje sie u siebie , bezpiecznie. Co to z tulaczka , co tydzien w innym domu, glupota!

Jak nie chcesz byc sam to sam sobie urodź dziecko. Matce dziecka sie nie zabiera. A jak nie chciałes byc sam to trzeba bylo zostac z rodziną. Za wszelka cene.

Martwie się tylko tym że skoro dziecko ma osobno pokoik ona mieszka u teściowej ale tesciowa pracuje po 10h dziennie i praktycznie cały czas siedzi sama w domu to sad zwróci na to uwage , a druga sprawa ona mi nie robi nigdy problemu , wrecz nagania zebym widywał dziecko nie wiem czy to mi pomaga czy nie

Gość Zocha.
9 miesięczne dziecko jest zwyczajnie za małe,żebyś je zabierał na tak długo....cierpliwości musisz poczekać.

A tak w ogóle te 300 zł to śmieszna kwota. Do dzis sie dziwie ze mój brat tyle płaci - mimo ze jego syn ma 13 lat.

z Żoną nie potrafiliśmy się dogadać , teraz mamy lepszy kontakt niż jak byliśmy razem , potrafimy przegadać godzinami, tyle że moi rodzice tez chcą widywać dzieecko, chce z nim zostać sam na te pare godzin z Nim. Ona ma je 24h /7 dni w tygodniu a ja chce chwile dla Nas

Gość Xenomorph
"Matce dziecka się nie zabiera." Oho, zaczynają się odzywać matki-właścicielki dzieci.

Gość kate222222333
to musi być prowo, precież nie ma aż takich idiotów jak autor :O

Zona powiedziała ze nie powoli zabierać dziecka , że moge do niej przyjeżdzać codziennie , z dziadkami ale Ona dziecka nie da po za dom bo karmi na żądanie i dziecko jest bardzo zżyte z Nią ( Nigdzie bez niego nie wychodzi) boje się że sąd przychyli sie do jej wniosku

To narazie zaproponuj jej, że Ty pójdziesz z dzieckiem na spacer, dasz mu kolacje i polożysz spać (zanocuj u niej) a Ona niech idzie do kosmetyczki, na ploty z kolezanką i niech sie zrelaksuje w tym czasie bo Ty zajmiesz sie dzieckiem. (w miedzy czasie niech wpadnie nakarmić (jesli karmi piersia). I juz. Skoro sie dobrze dogadujecie to powinno sie udać. Niech ma jedno czy 2 takie wyjscia w tygodniu. Bedzie miała do Ciebie zaufanie i w koncu da CI córke do siebie.

Nie jestem Idiotą chce sie tylko dowiedzieć jakie mam prawa , chodzi mi tylko o zabiranie dziecka do siebie t owszystko.

Gość dfgrzuuikkkkkk
ZBOKU!!!!!!!!!!!!!PEDOFILU

Gość oo boże udusiłabym cię
nie zabiera się dziecka matce! zrób tak jak mówiła Widzenia moga odbywac sie u może wtedy nabierze do ciebie zaufania. mam znajomą która ma 11 miesięcznego syna i chłopiec jest tydzień u niej tydzień u niego ale każdy weekend musi być u ojca bo mamusia musi się wyszaleć na imprezach