Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace1

Dziewczyny z makijazem i bez makijazu

Polecane posty

Gość versace1

dziewczyny czy duza jest u was roznica w wygladzie z makijazem i bez niego? jak oceniacie siebie w skali 1-10 bez make-up i z make-up?

Gość paź panienki Skizto
panienka Skizto zawsze wyglada olsniewajaco😴🖐️

Gość ghrrrrrrr
Jakby makijaż mi zrobiła profesjonalna kosmetyczka to oceniłabym się 10/10 :P Niestety ja nie umiem się tak ładnie umalować i ogólnie makijaż robię bardzo delikatny. Mój facet twierdzi, że w ogóle nie powinnam się malować jednak wiem, że są to bzdury. Zawsze jak się umaluje to on wtedy mówi, że ślicznie wyglądam i nawet nie zauważa, że to jest sprawka makijażu :O Ostatnio go zapytałam czy rozróżnia jak ktoś ma makijaż lub go nie ma i on stwierdził, że potrafi to zrobić z czego się zaśmiałam bo wiem, że tak nie jest

Gość lalka agatka
U mnie nie ma wielkiej różnicy, bo zazwyczaj stosuję subtelny makijaż, który ma służyć jedynie podkreśleniu lub delikatnym poprawieniu urody, a nie jej zmienianiu ;) Nie będę siebie oceniać, bo zaraz posypią się komentarze, że dałam sobie za wysoką ocenę, a w rzeczywistości lustro pęka na mój widok itd. :) Powiem tylko, że różnica w ocenie to będzie mniej więcej jeden punkt, oczywiście lepiej z makijażem. :)

Gość Olga210931231
Dość duża ;) choc bez makijazu nie jestem jakąs maszkara ,ale wygladam raczej przeciętnie ,a z makijażem dużo lepiej ;) U mnie najwazniejsze jest podkreślenie oczu bo jestem blondynką i bez makijażu , henny chociażby są blade. najlepiej jak je podkresle na ciemno

Gość Olga210931231
ale zawsze mam ,, zrobione " brwi delikatnie henną u kosmetyczki i mam przedlużane rzesy i tak jest ok ;) ale wliczam to jako makijaż. A cere mam ładna wiec fluidu uzywam rozswietlającego

Gość niuqaoj
Jestem naturalną blondynką(teraz mam ciemny blond) i moje rzęsy oraz brwi są niemalże niewidoczne więc jak się umaluje wyglądam inaczej i na pewno lepiej. Zwykle podkreślam właśnie tylko rzęsy i brwi, cerę mam ładna wiec bez makijażu wygląda także dobrze. Jedynie te oczy bez makijażu są takie nijakie.

Gość panienkaxxxx
roznica niestety jest przynajmniej u mnie. mam ladne rysy ale niejednolita cere (nie mam pryszczy ale plamki itp). mi osobiscie wystarczy wyrownanie kolorytu aby wygladac super. z makijazem 10/10 bez makijazu 6/10

Gość a u mnie widac ogromna roznice
bez makijazu 1/10 z makijazem jakies 6-7/10 :O

Gość dfdfdfgferrtrt
u mnie tez nie ma wielkiej roznicy bo mam regularne rysy twarzy, maly nos, a taka osoba raczej zawsze wyglada korzystnie, nawet bez makijazu, cere tez mam bez zadnych przebarwien, wiec bez makijazu wygladac dosc dobrze, moge wyjsc na ulice bez problemu, nikt sie nie przestraszy, tylko bede troche "blada" bo jestem blondynka wiec wiadomo rzęsy jasne, bwri jasne, natomiast z makijazem mam ciemniejsze oczy i oczywiscie lepiej wygladam jak kazda kobieta.

Gość malinowe usteczka
U mnie: - z makijażem 10/10 - bez 4/10 :(