Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Czy wy też macie wątpilowości co do związku?

Polecane posty

Gość Marek25

Witam, jestem z dziewczyną już grubo rok. Od niedawna dopadają mnie myśli czy ten związek ma przyszłość. Moja luba ma swoje wady i zalety lecz jak na początku widziałem jej same zalety to teraz zaczynam widzieć jej wady. Darzę ją wyjątkowym uczuciem (miłość to chyba za duże słowo), jest dla mnie wszystkim, chcę aby była szczęśliwa. Czuję się dobrze przy niej. Moim problemem jest to, że zaczynam ją porównywać. Np. zobaczę jakąś fajną dziewczynę i myślę sobie "szkoda, że moja tak nie wygląda" czy "szkoda, że moja nie jest taka zaradna i przebojowa". Oczywiście ja nie daję jej tego odczuć, że tak myślę czasami. I tak sobie myślę czy to jest problem ze mną, że ciężko mi dogodzić i mam być może zbyt wygórowane oczekiwania w stosunku do niej? Czy może to znak, że związek jest coraz słabszy?

Gość Marek25
Do góry!

Gość Cieply Piec
marek, miałem podobnie, cieply_piec@tlen.pl

Gość źle to wróży na przyszłość
jak znam życie to z czasem będzie coraz gorzej...

Gość wyhaczyłeś towar
nie odpowiada to zgłos reklamację zgodnie z prawem handlowym gwarancja nie mniej niz rok a i jeszcze mozna skorzystać z rekojmi

Gość 76363000jj
daj jej spokoj, niech znajdzie wartosciowego faceta, ktory nie bedzie wygladu stawial na pierwszym miejscu.