Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volinka

szczupła do lata:)

Polecane posty

Gość volinka

teraz lece z dzieckiem do lekarza ale wieczorem napisze swój plan działania moze ktos sie przyłączy?

Gość nkallala
to ile wazysz ze 100 ? ze az do lata

Gość d.upcia
no to dawaj ten plan

powodzenia-jak zamierzasz sobie wszystko zaplanować?masz już wybraną dietę ...ja niestety jestem cienka z planowania...

Gość Lenka94
Cześć :) Mam taki sam plan jak Ty ... szczupła do lata :) Zaczynam od dziś . Będzie ciężko ... bardzo,raz na diecie wytrzymałam max. 3 miesiące i aż sama się dziwię. Zobaczymy jak będzie teraz.

Gość bezimienna991
życzę powodzenia:) ja też od dziś zaczynam:) w październiku tamtego roku ważyłam 78kg,a teraz.....89;/ 10 kg w rok.. dla mnie jest to masakra:/ załuje,że nie zabrałam się do tego wcześniej,tzn brałam się ale trwało to 2-3tyg;] i ja mam tak ,że chcę schudnąć w szybkim czasie;/ 2-3 miesiące to góraaa:)

Gość Lenka94
No,ale najlepiej jest chudnąć powoli bez żadnego uszczerbku na zdrowiu :) A nie żeby schudnąć w szybkim czasie ... No ja już wieczorkiem poćwiczyłam troszkę,aby przyzwyczaić ciało i żeby nie mieć zakwasów,jutro dam większy wycisk. Od tej pory zero ziemniaków,zero chleba !! Sama woda,dziś rozrobiłam wodę w butelce z cytryną. Może jakoś dam radę,żeby chociaż zrzucić kilka kilogramów :)

witam no wiec mój plan to -drena fast -cwiczenie 2 razy w tygodniu minimum -codziennie brzuszki -pic duzo wody -unikac wegli, fast foodów i ogólnie nie zdrowego zarcia -jesc mniej a czesciej -nie wychodzis z domu bez sniadania zabaczymy czy mój plan cos da :) ale mysle ze tak

nie łaczyc wegli z tłuszczami owoce raczej tylko na sniadanie dodawac do posiłków duzo warzyw za kazdy grzeszek robic 200 brzuszków zaczynam od jutra ale to dla tego ze dopiero teraz mija mi zapalenie gardła - nie chciałam dodatkowo fustrowac organizmu dieta, ale teraz juz ruszam i bede meldowac codziennie jak mi idzie to jak jst ktos ze mna?

Gość falllen
Chętnie dołącze. Startuje z wagi 84,3kg,dla większej motywacji kupiłam za ciasne ciuchy,dieta mż,dziś trzymam się dzielnie,jakieś 800 kal.

Gość magdzia.
i ja sie dołacze od jutra choc dzis duzo nie zjadłam ale niech bedzie od jutra jachec sch\udnac na swieta

Gość magdzia.
ja chcę schudnac do swiat [przepraszam za byczki

super razem bedzie nam razniej i wydaje mi sie ze łatwiej ja w chwili obecnej waze 85,5 zrobiłam tez swoje pomiary i mimo ze bardzo sie ich wstydze to napisze bo za kazdym razem jak je zobacze i to jaka jestem wielka to moze doda mi to motywaci a poza tym za jakis czas porównam wiec łydka 45 udo niskie 49 udo wysokie 69 biodra 109 pas 98 biust 99 masakra - pamietam jak kiedys w pasie miałam 60 :( biore sie do roboty własnie id do wanny i zrobie sobie peeling kawowy