Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choroba w samochodzie

Choroba lokomocyjna u 2,5 latka

Polecane posty

Co podajecie swoim dzieciom przed podróżą borykającym się z tym problemem? Ja podałam lokomotiv ale nie zadziałał i wczorajsza podróż to jakaś masakra.

jeśli jesteś jeszcze to te wszystkie cuda nic nie działają możesz spróbować z dipherganem, ale ja daję pół tabletki aviomarinu, za zgodą lekarza oczywiście pogadaj z pediatrą i niech ci doradzi w tej sprawie a lokomotiv to sobie do kompotu dolej hehe

Gość kawa na ławę.,.,
zgadzam sie lokomotiw nic nie daje, szkoda pieniędzy, mi pediatra pozwoliła dać (3 lat) pół tabletki aviomarinu, zadziałał wspaniale. mały spał, zero wymiotów

Dzięki dziewczyny. Muszę zasięgnąć porady lekarza. A na lokomotiv rzeczywiście szkoda kasy.Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Gość gość
dzięki dziewczyny, teraz już wiem co zrobić :) zapytam lekarza o aviomarin :) podałam synkowi lokomotiv syrop, rzygał jak szalony, syrop niesmaczny i słodki jak cholera :( on, ja, fotelik, zarzygane wszystko, kilkakrotnie ten sam scenariusz :( i po dojeździe do celu wszystko w pralkę :( zresztą zauważyłam, że i mnie już podróż nie bawi, boli brzuch, głowa ... kupię aviomarin :* dziękuję!