Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzialem nie

Gejem nie jestem, mam 21 lat

Polecane posty

Gość powiedzialem nie

Po prostu kompleksy i dokuczanie w szkole zrobily swoje... W rodzinie maja mnie za geja, staram sie im wytłumaczyć, że mam troche staroswieckie podejscie do tematu, czyli miłość przypominająca bardziej przyjaźń, choc ja miedzy miłością a przyjaźnią stawiam znak równości. Rodzina od razu uwiencza dyskusje słowami "może ty lubisz facetow". Przecież można postrzegac miłość inaczej, tzn. przez spacery, drobne zbliżenia etc. Tak jest ze mną myślę. Żyję raczej iluzjami idealnej dziewczyny niż jej szukam, w ogóle co to za powiedzenie "szukać"? Szukać to można długopisu. Dziewczynę albo się ma, albo nie. Chodzi mi o to, że swoich znajomych znałem, a nie - poznałem. Zwiazek poprzedzony 2 tygodniowa znajomością nie interesuje mnie. I bez podszywów,prosze o normalne potraktowanie.

Gość jan wojcik
gejostwo to nie przestepstwo ale osamotnienie

Gość jan wojcik
znajdź odpowiednią kobietę albo szukaj takiej która przy ktorej nie bedziesz gejem

Gość jan wojcik
przepraszam panie tylko powtarzam słowa psychologów

Gość jan wojcik
przepraszam, wybaczcie mi to nie wasza wina że mam gejowskie nastawienie do świata

Gość jan wojcik
która woli kobiety ja taką znalazłem i już nie jestem gejem bo nie byłem widocznie a nie widocznie to mi się syn podoba

Gość jan wojcik
teraz siedze za pedofilie w wiezieniu ale nic tam gejem nie jestem może tylko cwelem

Gość jan wojcik
zawsze mniejsze zło jest lepsze od wiekszego bo tak wkładać w stary odbyt to lepej niż w młody