Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robyn

Brak okresu

Polecane posty

Gość robyn

Witam, W grudniu 2011 roku miałam grzybice pochwy ( swędzenie, pieczenie, nieprzyjemna, biała wydzielina z pochwy) Wówczas Pani Ginekolog zapisała mi tabletki dopochwowe - po tygodniu stosowania wszystkie objawy znikneły. W czerwcu tego roku choroba powróciła, zamiast ponownie iść na wizyte do Ginekologa ,postanowiłam sama zakupić leki. Podmywałam się emulsją na bazie kwasu mlekowego. Objawy ustały. Przy czym okres występował regularnie, bez zadnych opóźnień (a od 5 lat jestem w stałym związku z chłopakiem). Mój problem polega na tym, że okres spóźnia mi się równo 7 dni. Zamiast okresu wydziela mi się z pochwy biała, gęsta, o rybim zapachu, wydzielina, pochwa mnie lekko piecze. Czy to powrót schorzenia, którego tak naprawde nie wyleczyłam? Czy to to jest przyczyną opóźnienia okresu? (Oczywiscie rozważam możliwość że to moze być ciaza...bo współżyje ze swoim chłopakiem... ale niemam innych objawów.) Prosze o pomoc, bardzo się denerwuje, zawsze okres miałam regularnie, nigdy tak długo mi się nie spóźniał...

Gość co za bzdury metody
zrób test a nie opisujesz co ci z pochwy wycieka....

Gość w ogromnym przelocie XV
Łagodne infekcje pochwy raczej nie wpływają na opóźnienie okresu. Jeśli spóźni się dwa tygodnie to idź do ginekologa. Przed wizytą zrób test.

Gość robyn
o ile dobrze widze, po to jest to forum, zeby opisywac swoje objawy.

Gość robyn
czytałam, ze test należy zrobić tydzien po terminie wystąpienia miesiaczki, wiec czekam do jutra...ale nerwy mnie zjadają

Gość co za bzdury metody
mozna robić test dzień po braku miesiączki - czyli moglaś zrobić już kilka dni temu

Gość w ogromnym przelocie XV
Najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki i dwa tygodnie po ostatnim stosunku, który mógł skutkować ciążą.

Gość na moją głowę to
grzyb + ciąża