Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ravenborn94

Tata, jego ex, i ja. DŁUGIE.

Polecane posty

Gość to_ja_dziewczyna :)
moze naprawde jest za dobry, kobiety to wykorzystuja i z czasem przestaja go szanowac. To ze jego swiatem jest dom-praca, praca-dom nie mowi o nim ,ze jest dobrym czlowiekiem, moze sie w niej poprostu dobrze czuje, to taka ucieczka od rzeczywistosci.... Kochasz go i nie widzisz w nim wad, bo jest twoim kochanym tata , ale moze naprawde moze nie tylko to wina kobiet. Czy ta pani z 2 dzieci miala tylko wady?nie sprzatala, nie wychowywala dobrze dzieci, nie wiem,...nie gotowala, itd ale mowilas ze sie dobrze rozumialyscie, ze powiedziala ci wiele pieknych rzeczy, nie miala zadnych innych plusow?

Miala MNÓSTWO plusów, ale ona jest mistrzynia pierwszego wrazenia. Na poczatku wszyscy ja lubili, teraz nikt nie chce z nia gadac bo po jakims czasie wychodzi jej prawdziwy charakter. Ona jest 'silna w gębie' ze sie tak wyraze, a nie wynika z tego zupelnie nic- duzo mowi, malo robi. Tata nienawidzi swojej pracy, ale robi, bo wie ze musi... to odpowiedzialny facet z jajami i honorem. Rozmawialam z ta kobieta wiele razy, o mojej przeszlosci, o jej przeszlosci, czesto pytalam ja np. jak to jest byc w ciazy (ja uwielbiam dzieci i chce wiedziec o nich wszystko, nie zebym planowala teraz wlasne- poprostu temat ciazy i dzieci szczegolnie mnie rozczula). I wszystko bylo pieknie i ladnie zanim sie okazalo ze ona do mnie i do taty mowi piekne slowka a pozniej chodzi po chałupach i nas obgaduje...

skad to wiesz ze was obgadala? ludzie potrafia byc wredni, zmyslic zeby cos zburzyc Gadalas z nia o tym?zapytaj, pogadaj z nia o wszystkim, ja bym tak zrobila. a jesli to co piszesz jest prawda....przykro mi. Relacje damso -meskie sa czasami ciezkie do ogarniecia, czesto problemem sa wspomnienia z dzeicinstwa, jak zostali wychowani, jakich wzorcow podlapali, z tego rodza sie pozniejsze relacje miedzyludzkie, Moze twoja mama nie miala latwo w zyciu, dlatego jest jaka jest, moze twoj tata zostal tak wychowany ze staje sie za dobry dla kobiet? i tylko takie poznaje , takie mu sie podobaja, ktore potrafia go wykorzystac? to trudne tak analizowac, ale tak to jest.

musze isc spac, mam malego bobasa, budzi mnie czesto w nocy, bede niewyspana, juz i tak pozno, jesli chcesz pogadamy jutro jeszcze zapisze sobie temat w ulubionych :) milego wieczoru :) nocy juz w sumie......