Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwoncia...;))

stacjonarka czy laptop? co lepsze?

Polecane posty

Gość iwoncia...;))

musze kupić kompa ale nie wiem jakiego... pomocy... komp ma sluzyc do internetu, filmow i offica...

ja mam laptopa -nie wyobrazam sobie siedziec przy biurku i tluc w klawiaturke...a laptopem jestem w kuchni w pokoju ide gdzie chce

Gość oczywiscie ze laptok
co to za puytanie?

Gość iwoncia...;))
Jaki laptop? jest tyle przeroznych modeli... ktore modele sa najlepsze z tych z dolnej polki cenowej?

Gość Jagoda ...
ja mam laptopa od 5 lat, wcześniej miałam stacjonarny, różnica jest: plusy: pracujesz gdzie ci wygodnie, pokój, sypialnia itp możesz zabrać na uczelnie, do znajomych itp minusy: mniejsza możliwość ulepszania (według mojej kuzynki) trochę droższe od stacjonarnych

"mniejsza możliwość ulepszania (według mojej kuzynki)" co za ludzie...komp nie służy do rozbudowy, kto komu ma komu sluzyc? komp człowiekowi czy człowiek jemu?

Gość iwoncia...;))
jakiego kupic... dell, samsung, czy lenovo?? a moze jakas inna marka??

jaki budżet?

Gość szczuplutka;)))
chce kupic do max. 1800 zl... ponoc laptopy sa max. na dwa lata wiec to powinno wystarczyc , zwlaszcza, ze potrzebuje go tylko do podstawowych zastosowan

Gość Jagoda ...
oczywiscie ze laptok "mniejsza możliwość ulepszania (według mojej kuzynki)" co za ludzie...komp nie służy do rozbudowy, kto komu ma komu sluzyc? komp człowiekowi czy człowiek jemu? możliwość ulepszenia jest potrzebna kiedy chcemy grać w nowe gry a sprzęt już nie daje rady, a niekoniecznie chcę wydawać 2-3 tysiące na nowy sprzęt ja mam hp od 5 lat i sobie chwalę.

Gość laptop_________
dla standartowych potrzeb - tylko laptop (net, praca biurowa, filmy) zawsze można używać go jak stacjonarki podłączając do prądu (tylko trzeba wyjąć baterię bo się szybko wyniszczy).

Gość laptop_________
"rozbudowa" kompa - to chyba archaiczny termin:) no chyba że mowa o jakiś profesjonalnych potrzebach ale chyba nie o to chodzi autorce

dell lub samsung

Gość Używam komputer
Laptop dobry dla mlodzieży, żeby pobawić się nim.Dla profesjonalistów najlepszy jest komputer!

ja pierdziele ale tu dzieci siedzą

Gość dla bogatych laptop
dla biednych zwykły komputer a najlepiej miec to i to :P Laptop jest fajny do czasu jak sie nie zepsuje po gwarancji. Wtedy to koniec, czytaj smietnik. Płyta głowna do laptopa z demontażu majatek kosztuje.