Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaPrzyszlaMamusia

Ciąza?

Polecane posty

Witam. Mam pytanie, okres powinnam dostać w sobotę, był ból w brzuchu tak jak na @,ale mniej bolesny (mam niestety bolesne miesiączki). Bolało mnie tak do wczoraj,myślałam że dostanę,lecz ani kropelka nie poleciała,dziś nic mnie nie boli, czasami zakuje.Robiłam test wczoraj ale wyszedł negatywnie. Oboje z narzeczonym staramy się o dziecko. Powtórzyć test za tydzień? Bo z tego co czuję to nie zapowiada mi się @ . Bardzo chcielibyśmy mieć dzidziusia,staraliśmy się od pół roku z przerwami. Na prawdę myślałam,że dostanę @, a jednak nie przyszła ciocia.

Czy test mógłby kłamać?

Nie wiem :o Mi wyszedł pozytywny 5 dni po terminie spodziewanego okresu. Poczekaj parę dni i powtórz albo zbadaj krew.

Gość rosa122
Możliwa jest ciąża,ale skoro test negatywny to nie wiadomo,ja urodziłam w kupcy tego roku. Już parę dni pi zapłodnieniu czułam przez dwa tyg bol,czy cmienie w brzuchu i test zrobiłam kulka dni przed miesiaczka i była blada kreska. Zrób sobie badanie hcg i będzie pewność. Wiem ze to głupio brzmi i pewnie wszędzie juz czyrakas to samo,niestety nikt nie odpowie ci ze jesteś w ciąży i ciesz się bo nie wiadomo. Jak myskakam ze jestem w ciąży starając się o dzidzie to też czytałam i szukałam czy ktoś powie ze moje objawy to ciąża... Bądź cierpliwa,dzidziuś przyjdzie:)

Gość rosa122
miało być w lipcu urodziłam,ah te teł dotykowe... Zbadaj krew to najpewniejsze,bo testy różnie,mi kilka dni przed okresem wyszedł pod a innym np tydz po nie a okazało się że ciąża była.

dziękuję za odpowiedzi;) Dodam jeszcze że mam nieregularną @. Ale jeszcze nigdy,przenigdy nie miałam tak że brzuch bolał lekko i okresu bym nie dostała , raczej pobolewa podbrzusze od środy.

Gość abcdefghkobieta
jeśli Cię to pocieszy to mi 4 testy wyszły negatywne, dopiero piąty (po miesiącu!!) wyszedł pozytywny i dzidziuś siedzi teraz koło mnie ;) powodzenia!