Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek666

problem . już nie chudne dlaczego . jak zrobic żeby waga spadła

Polecane posty

Gość kotek666

mam 168 cm i waże 50/51 kg już 2 raz w tym roku jestem na a6w na pierwszej schudłam 5 kg a tu już 17 dzień a tu nic i jestem na 500 kcal od 2,5 mies dlaczego juz nie chudne . co zrobić aby to sie zmieniło

Gość moze dlatego ze masz
niedowagę?

Gość bezimienna991
też miałam ten problem...;/ ale dietetyk powiedział mi,że po jakimś czasie tak jest. Na początku chudniemy szybko,jesteśmy zadowolone,szczęśliwe i niewiadomo co jeszcze,a później waga staje w miejscu:P podobno może się zatrzymać nawet na dwa tygodnie:) ale wtedy nie wolno przestawać:) no i wiadomo,po jakimś czasie chudnie się mniej:)

ja tak mam juz ok 1/2 mies więc to troche dłużej niż 2 tyg a ja jeszcze ćwicze tego weidera prawie dobijam do 20 a tu nic ;/ i wiadomo 500 kcal a nawet dzinnie mniej . kiedy to sie skończy ?

Problem przede wszystkim tkwi w tym ze za mało jecie. Do tego w diecie ma być duzo gotowanych i surowych warzyw. To pobudza przemianę materii. PS. 168 cm wzrostu i 50 kg , jak ty chcesz schudnac jak juz w ogóle nie masz tłuszczu? Idź lepiej na kurs angielskiego albo co innego a nie zawracasz sobie głowę czymś takim.

Gość wrrrrrrrrrr
a z czego ty sie odchudzasz z kosci na oscI???????????

Gość wrrrrrrrrrr
zeby waga spadła zrzuc ja na ziemie i juz bo juz nie jest ci potrzebna

a co znienią te 2 kg?? bedziesz mieć wtedy magiczne 48/49 i co? w obliczu 75 które mialaś chyba to bez znaczenia, chyba że lubisz zachowywać się jak 15 letnia desperatka 500 kcal , bardzo głupia dieta :-o nie zdziwie sie jak raz dwa przytyjesz po niej

Gość przeczytaj jeszcze to co napis
ałaś i zamiast się odchudzać idź książki poczytaj

nie zrobią, ktoś kto ma tak porypaną samoocenę żeby się odchudzać ważac 50 kg przy 168 może tego nie widzieć, fakt a skoro ważyłaś 75 to znaczy, że masz skołonność do tycia, wiec dieta 500 kcal dodatkowo rozreguluje Ci organizm i tak, zamiast chudnać poczytaj słownik ort.

Gość alina,,,,0
zmien diete na inna

Gość 2pm4
ja spadłem 63 kg z wagi z 155 do 92 i powiem wam nie chciala mi waga spadac wiec dostarczyłem duzo węgli pizze zjedz albo cos to spadek dalej sie zacznie :) wiem bo spadłem z wagi 63 kg i robie redukcje do 89kg :) wzrost 185 waga 92,2kg obecnie :)