Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modelka freida

Dlaczego mnie olewasz Piekna

Polecane posty

Gość modelka freida

przeciez pisałam, ze chce Ciebie, Ciebie i nasze dzidziusie, a Ty co? nic, zero reakcji😭 fuck it!

Gość modelka amelia
jak to nic? pisałam zapraszam czy bedziesz trzymac mnie za reke u dentysty...i ze jak chcesz te dzidziusie i mnie zapraszam do mnie;) ja do ciebie pisze prywatnie a ty nic, tylko na live kaffe.. dzidziusi nie ma sie z pisania, tylko z przybycia:) przyjdz jak kot obiecałes i nie fakaj tutaj. Brzydko tak. a ty sie ufryzurowałes a el u pieknej amelki ciebie nie ma.

Gość podlewaczka
matko jakie dzidziusie

Gość modelka freida
pisalam ze chce sie umowic z Toba w weekend w kafejce dlaczego nie odpiszesz, czy sie zgadzasz czy nie?:( dlaczego mnie olewasz?:( fredowi bys odpisala , a mnie masz gdzies:(

Gość modelka amelia
wkurzylam sie na kamile ze pogardliwie nazywa moja babcie babka.. rok temu tak ja nazywala mowiac brat dal kwiaty babce..i dachowała.. teraz nie wiem co bedzie.. natomiast moja babcia za wiele przeszla i oni ja nie prosila ani o bycie odwiedziny aby tak ta sie o niej wyrazala. Ma cos do mnie i pogardliwie o mojej babci? ma podly charkter jak ma cos do meza to mowi matka babka o jego czlonkach? czy mowi co ma do niego? ja wale jej prawde prosto z mostu czy mowie o waszej mamie do kamili matka dziad na dziadka? nie pisze do niej jestes wredna siora nie wtracaj sie nie podjudzaj..itp prosze jak na kota przystalo o zwrocenie jej uwagi, do piet mojej babci nie dorasta a moja babcia przyzyla wojne i kazdy ja szanowal moze znow bedzie dachowac...moja babcia była wrazliwia ale jak ktos cos przeskrobal ostra. Jak ja. mam jej geny babka:O podla małpa

Gość modelka amelia
w weekend jade z sywia i michalem..juz mam zaklepane od niedzieli nic nie dostalam.. a czemu nie przyjdziesz do mnie? tak jak obiecales o 14? widze ze lubisz te godzine.

Gość modelka freida
pisalas ze mnie kochasz i zrobisz mi minetke;) a teraz co? wycofujesz sie?:( juz nie kochasz swojej freidy, damy swego serca?😭 to dla Ciebie zmienilam orientacje!!!

Gość modelka karina
gdzie pisalas

Gość modelka amelia
w niedziele michal kupil mi muffinek mile..mnie i hani jak schodzilam z wozkiem z dominisia..to nagle slysze pomoge ci ja dzieci taki chlopak zniosl mi wozek i mowi Bartek jestem..michal podchodzi i mowi poznaliscie sie..juz sie zaczelo a ja mwie tak od wozka zaczelismy a michal od dziecka;p na dzieci sie najlatwiej facetow poznaje;0 a jak z maksiem chodzilam to kotek ani me ani be ani sre.. obiecałes, to przyjdz wyfiokkowany i ufryzurowany:) jwielbiam meskich facetow jak dotrzymuja slowa. spiewalam jako 2 glos przyszedl maz ani pianistki..i jakis facet chcial mu wepach lape..a on zaraz najpierw kobiety i mi reke..czesc piekna a ja czesc..potem temu facetowi..ja mowie ania twoj maz to skarb po 17 lata slubu nadal gentelemna..;) ani sie smiala.. kotku to ze teraz siedze w domu od smierci babci..nie znaczy ze tak bylo..ja zylam tak jak tej niedzieli..i takich ludzi mialam wkolo. jak Piekna pisze sie odpisuje itp jak sie ja widzi mowi sie czesc taka jest polska kultura ze facet mowi kobiecie t tak jak podac dlon starszej osobie przed mlodsza..tyle tu jestes i nie znasz polskiej kutlury;) czekam na kotka

Gość modelka amelia
hahahaa nic nie bede robic, jak chcesz ty rob minetki -ja nic nie robie i nie bede:) orientacji nie zmienilam;)

Gość Kotek czarny meski
Ok Piekna, bede chce ciebie i tych dzidziusiow, poki mam czym je uczynic. I poki ktos mi ciebie nie ukradnie sprzed nosa. pa bede jak obiecałem jestes moim kwiatuszkiem, za korym szaleje! tesknie....

Gość modelka freida
pisalas ze bedziemy sie kochac w lozu z baldachimem ja w majtkach i staniku z koronek a ty w fikusnej koszulce nocnej;) i co? i teraz mnie zlewasz nie kochasz mnie!😭

Gość Kotek czarny meski
piałas tak kochanie ale wiem ze musze przyjsc inaczej nie bedzie nic ani dzidziusi ani baldachimku

Gość modelka freida
nie zrobisz mi minetki?:( nie zmienilas orientacji?:( no tak, moglam sie tego spodziewac, wolisz facetow pozowalas dla nich na fotach jak jakas kurva\portal randkowy - lipiec 2011:o to po co mi klamalas ze mnie kochasz i o tej minetce?😭 obiecalas ze pojedziemy razem do uk i wezmiemy slub i beda dzidziusie! a ty wolisz facetow! podla klamczucho!