Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 modelka freida

Dlaczego mnie olewasz Piekna

Polecane posty

Go艣膰 modelka freida

przeciez pisa艂am, ze chce Ciebie, Ciebie i nasze dzidziusie, a Ty co? nic, zero reakcji馃槶 fuck it!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 modelka amelia
jak to nic? pisa艂am zapraszam czy bedziesz trzymac mnie za reke u dentysty...i ze jak chcesz te dzidziusie i mnie zapraszam do mnie;) ja do ciebie pisze prywatnie a ty nic, tylko na live kaffe.. dzidziusi nie ma sie z pisania, tylko z przybycia:) przyjdz jak kot obieca艂es i nie fakaj tutaj. Brzydko tak. a ty sie ufryzurowa艂es a el u pieknej amelki ciebie nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podlewaczka
matko jakie dzidziusie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka freida
pisalam ze chce sie umowic z Toba w weekend w kafejce dlaczego nie odpiszesz, czy sie zgadzasz czy nie?:( dlaczego mnie olewasz?:( fredowi bys odpisala , a mnie masz gdzies:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka amelia
wkurzylam sie na kamile ze pogardliwie nazywa moja babcie babka.. rok temu tak ja nazywala mowiac brat dal kwiaty babce..i dachowa艂a.. teraz nie wiem co bedzie.. natomiast moja babcia za wiele przeszla i oni ja nie prosila ani o bycie odwiedziny aby tak ta sie o niej wyrazala. Ma cos do mnie i pogardliwie o mojej babci? ma podly charkter jak ma cos do meza to mowi matka babka o jego czlonkach? czy mowi co ma do niego? ja wale jej prawde prosto z mostu czy mowie o waszej mamie do kamili matka dziad na dziadka? nie pisze do niej jestes wredna siora nie wtracaj sie nie podjudzaj..itp prosze jak na kota przystalo o zwrocenie jej uwagi, do piet mojej babci nie dorasta a moja babcia przyzyla wojne i kazdy ja szanowal moze znow bedzie dachowac...moja babcia by艂a wrazliwia ale jak ktos cos przeskrobal ostra. Jak ja. mam jej geny babka:O podla ma艂pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka amelia
w weekend jade z sywia i michalem..juz mam zaklepane od niedzieli nic nie dostalam.. a czemu nie przyjdziesz do mnie? tak jak obiecales o 14? widze ze lubisz te godzine.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka freida
pisalas ze mnie kochasz i zrobisz mi minetke;) a teraz co? wycofujesz sie?:( juz nie kochasz swojej freidy, damy swego serca?馃槶 to dla Ciebie zmienilam orientacje!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka karina
gdzie pisalas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka amelia
w niedziele michal kupil mi muffinek mile..mnie i hani jak schodzilam z wozkiem z dominisia..to nagle slysze pomoge ci ja dzieci taki chlopak zniosl mi wozek i mowi Bartek jestem..michal podchodzi i mowi poznaliscie sie..juz sie zaczelo a ja mwie tak od wozka zaczelismy a michal od dziecka;p na dzieci sie najlatwiej facetow poznaje;0 a jak z maksiem chodzilam to kotek ani me ani be ani sre.. obieca艂es, to przyjdz wyfiokkowany i ufryzurowany:) jwielbiam meskich facetow jak dotrzymuja slowa. spiewalam jako 2 glos przyszedl maz ani pianistki..i jakis facet chcial mu wepach lape..a on zaraz najpierw kobiety i mi reke..czesc piekna a ja czesc..potem temu facetowi..ja mowie ania twoj maz to skarb po 17 lata slubu nadal gentelemna..;) ani sie smiala.. kotku to ze teraz siedze w domu od smierci babci..nie znaczy ze tak bylo..ja zylam tak jak tej niedzieli..i takich ludzi mialam wkolo. jak Piekna pisze sie odpisuje itp jak sie ja widzi mowi sie czesc taka jest polska kultura ze facet mowi kobiecie t tak jak podac dlon starszej osobie przed mlodsza..tyle tu jestes i nie znasz polskiej kutlury;) czekam na kotka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka amelia
hahahaa nic nie bede robic, jak chcesz ty rob minetki -ja nic nie robie i nie bede:) orientacji nie zmienilam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kotek czarny meski
Ok Piekna, bede chce ciebie i tych dzidziusiow, poki mam czym je uczynic. I poki ktos mi ciebie nie ukradnie sprzed nosa. pa bede jak obieca艂em jestes moim kwiatuszkiem, za korym szaleje! tesknie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka freida
pisalas ze bedziemy sie kochac w lozu z baldachimem ja w majtkach i staniku z koronek a ty w fikusnej koszulce nocnej;) i co? i teraz mnie zlewasz nie kochasz mnie!馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kotek czarny meski
pia艂as tak kochanie ale wiem ze musze przyjsc inaczej nie bedzie nic ani dzidziusi ani baldachimku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka freida
nie zrobisz mi minetki?:( nie zmienilas orientacji?:( no tak, moglam sie tego spodziewac, wolisz facetow pozowalas dla nich na fotach jak jakas kurva\portal randkowy - lipiec 2011:o to po co mi klamalas ze mnie kochasz i o tej minetce?馃槶 obiecalas ze pojedziemy razem do uk i wezmiemy slub i beda dzidziusie! a ty wolisz facetow! podla klamczucho!

Udost臋pnij ten post