Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfewf

Zabawka nowosc

Polecane posty

Gość frfewf

Witam.Podsuncie jakis prezent dla 20 miesiecznego chłopca.chce kupic mu cos max do 700 zł.Ma to byc jakas porzadna zabawka.Dziecko ma juz wiele zabawek i nie mam pomysłu. Rzeczy z tych wiekszych ktore juz ma to m in. jezdzik,samochod na akumulatorki,dzwig,domek ogorodwy,kuchnia tefal.Chcalabym cos innego tylko nie wiem co.Swieta sie powoli zblizaja a chrzesniak czeka na cos wyjatkowego.Prezent drogi z racji,ze bylam rok za granica i wczesniej nic nie dostal :( chcialabym mu sie odwdzieczyc w te swieta i dac naprawde cos wyjatkowego.

Gość kuchnia tefall
:D:D:D:D:D:D dajesz w d?uuupee

Gość frfewf
prosze o jakies prozozycje

Gość może łóżko?
są takie fajne auta.

Gość frfewf
łózko odpada,jeszcze za mały.Wypadłby.

Gość frfewf
ponawiam

Gość frfewf
up up

Gość Bumbumbumbum
piłkę

Gość frfewf
mamunie pomozcie,nikt mi nic nie doradzil konkretnego,a mysle ze juz najwzyszy czas sie rozgladac za czyms ...

Gość Maja128
może jakąś tablice do pisania kredą z drugiej strony flamastrami, będzie mógł sobie mazać do tego jakieś klocki, jest mnóstwo możliwości tym bardziej za tyle pieniędzy. Możesz kupić kilka rzeczy.

Gość frfewf
tablice juz ma,ale ta trampolna calkiel calkiem.Maja duzy dom wiec bez problmeu sie gdzies zmiesci.

Gość cvfbn
Ja bym nie wydawała tyle na zabawkę. kup dziecku coś fajnego, za stówę, nawet dwie. resztę daj rodzicom albo zakup jakieś ciuszki, może sprzęty- fotelik samochodowy, krzesełko czy cokolwiek takiego. Bo szkoda 7 stów na kolejnego grata w domu;) możesz też do zabawki dołączyć karnet na basen na który dziecko będzie chodziło z rodzicami bądź z Tobą- jeśli masz na to czas

Gość frfewf
fotelik do kamrienia oraz samochodowy juz ma.Tez myslalam ze cos do ubrania np za ok 200 zł,a reszta na cos do zabawy.Ale co?Ta trampolina bedzie to dobry pomysł?

Gość cvfbn
jak mają miejsce to trampolina jest ok. nie wiem czy pisałaś czy dziecko ma rower- to też fajny prezent. na łóżko dziecko wcale nie jest za małe- chyba, ze rodzice nie chcą go jeszcze przenosić

Gość cvfbn
a coś na biegunach, albo interaktywnego? To jest jeszcze małe dziecko. dla tej grupy wiekowej nie ma jakichś "hitów zabawkowych". Tym bardziej, ze to dziecko wszystko ma:)

Gość cvfbn
a jeśli dziecko ogląda bajki, możesz kupić jakiś gadżet z nich. zwykle są one drogie i rodzicom szkoda na to kasy. a dzieciaki niezwykle się cieszą