Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stairway92

Perwersja, pomocy!

Polecane posty

Gość stairway92

Pilnie potrzebuję kontaktu z Perwersją.

Gość stairway92
Potrzebuje bardziej ogarniecia psychicznego. Trzy miesiace przyjmuje tabletki anty. Wzorcowo. Bez antybiotykow, wymiotow, biegunek. W piatek wieczorem wzielam ostatnia tabletke przed przerwa. Nie wiem co mnie napadlo, ale cale o popoludnie i caly wieczor przeplakalam ze strachu o ciaza. Od paru dni czuje lekkie bulgotanie w brzuchu. Na dodatek, z mojego podbrzusza zrobil sie balonik. Wiem, ze to raczej w psychice siedzi. Jak sobie z tym radzic? Wiem, ze jestes w tym doswiadczona i cos doradzisz. Pomoz, prosze.

Do mnie z ogarnięciem psychicznym? :D Chcesz, żebym sobie po Tobie pojechała czy jak? :classic_cool: Mnie takie urojenia tylko śmieszą lub wkurwiają. :classic_cool: Ja się do pocieszania i głaskania po główce nie nadaję. :D

Gość stairway92
Tak, szczerze mowiac chcialam tego :P Obserwuje Twoje wypowiedzi i wiem, ze umiesz czlowieka ogarnac.

"Od paru dni czuje lekkie bulgotanie w brzuchu. Na dodatek, z mojego podbrzusza zrobil sie balonik." Gastrolog potrzebny od zaraz. :classic_cool: Kup sobie Espumisan lub Esputicon. :p