Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda w sukience

Nieprawdziwych przyjaciół garść

Polecane posty

Gość mloda w sukience

Potrzebuję prawdziwego przyjaciela, niby jest ich wokół na pęczki, ale kiedy chcę się czymś podzielić, to nagle okazuje się, że ten nie... tamten nie będzie miał czasu, ta uda że słucha i przytaknie... Eh, Nie ma sensu wymieniać, ja po prostu nie mam kogoś takiego, kiedyś miałam i byłam szczęśliwa. Brakuje mi osoby z którą mogę się podzielić każdą głupotą, każdą błahostką... tym że właśnie jem niedobre ciastko albo że moje włosy są dzisiaj nienaturalnie puszyste. Chciałabym mieć do kogo zadzwonić o 3 w nocy i powiedzieć, że znalazłam śliczną piosenkę. Marudzę, wiem... ale nie wypisywałabym tego na forum, gdybym miała z kim porozmawiać.

Gość I paczuszka I
Bo tak jest.. Im wiecej masz w zyciu pseudo przyjaciol, tym szybciej ich tracisz..

Gość hukiolpsa
ja od zawsze jestem odludkiem a przyjazn to dla mnie puste pojecie

Gość kiolpl
nawet jka ktos mial bujne zycie towarzyskie -to gdy mu sie powinie noga to robi sie pustynia

Gość Dziś prawdziwych przyjaciół
juz nie ma! Jak masz kase to i owszem,ale gdy Ci zabraknie, nie licz że ktoś wyciagnie pomocną dloń.Wiem z własnego doświadczenia, gdy żyło mi sie przeciętnie nikt o mnie nie pamietał.Teraz poprawilo mi się to wszyscy chcą zostać moimi przyjaciółmi.Nawet rodzina z dalszych stron do mnie wydzwania żeby porozmawiać, próbują się wprosić.Teraz to ja ich wszystkich olałam.

Gość abriennea
nie ma przyjazni