Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Smutno mi...właśnie wróciłam z nieudanej randki.Właściwie na co ja liczyłam?

Polecane posty

Liczyłam na to,że wtedy byłam ślepa i że ten chłopak nagle okaże sie mega ciachem.... :( a wcale nie...Ma wielki nos i to zadarty w dół :( niestety :( nigdy mi sie nie spodoba i go nie zaakceptuję chyba,że stracę wzrok albo np. zdolność chodzenia, bo jako kaleka nie bede mieć w ogóle szans u nikogo :( :( :(

Już jadąc na spotkanie z nim doszłam do wniosku,że spotykanie się z kimś poniżej 9 albo 10/10 to jest czysty bez sens. Bo nawet taki 5/10 ? to za jakis czas pozna sie 7/10 i sie bedzie chciało porzucić 5/10 :( a ja sie spotkałam z kolesiem jak dla mnie 2/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( prawie płakałam ze smutku, że inne laski czasem wcale nieładne są właśnie w otoczeniu ciach a ja z nim ;(

Gość dzejdzej
on pewnei pomyslal tak samo

Gość Jak zwykle piszesz pierdoly!
To o czym piszesz odbija się czkawką.Spadaj z fali bo cie chuj spali!

ta jasne. jakby miał mnie za paszteta to bby sie ze mna nie umawiał:O:O :O :( szkoda,że tylko tacy na mnie lecą...taki los:(

Gość dzejdzej
pewnie tez tak pomyslal jak Ty :)

jak mnie wkurvia ta reklama bbc :/ :O :O !!!!!!!!😡 lula :D byloby super ....takiego 10/10 to juz poznałam...w sumie do czerwca bede z nim wspolpracować, więc kto wie :classic_cool: ale poki co spodobał mi sie inny...dużo poniżej 10/10...po prostu jest taki słodki, ładny ale nawet u tego średniego nie mam szans, bo sie nie odzywa

Levi ja jestem ze stolicy (czyli nie z okolicy) poza tym wiem,że jestes brunetem ciemnoookim czyli nie moje klimaty :( no i niewiadomo czy dobrze całujesz :classic_cool: pewnie jak zapomne o wszystkich (facetach) to nagle oni sobie o mnie przypomną

Gość Patriota91
zawsze możesz być przy nim pijana :classic_cool: wtedy podobno jest łatwiej :D

Gość pani czkawko
nie jest pani pasztetem, ale z całą pewnością ma pani w pasztetową pod kopułą :D

a pasztetową pod kopułą? :D a co to znaczy? 91 - wiesz bylam przy nim pijana...naprawde i wtedy i teraz...i mimo to nie spodobał mi sie bardziej ;( :( :( :( to przykre...ale mam nadzieje,że znajdzie dziewczyne, bo zasługuje na to... nie jest zły :(

Gość diabIczka78
mnie już w przedszkolu nauczyli seksu analnego i oralnego :classic_cool:

Gość Patriota91
bądźmy dobrej myśli ;(;(:classic_cool: tak dobry chłopak na pewno kogoś znajdzie :(:( :classic_cool:

źle mi teraz....dlaczego taka jestem :( a z drugiej strony nade mna sie nikt nie lituje :classic_cool: jednak facetowi bedzie mu latwo znalezc laske, bo ma kase a jak nie ma to bedzie mial bo ma dbra prace ;)

Gość Patriota91
dobrze, że ja nie mam i nie miałem takich problemów :classic_cool: dzisiaj wróciłem z Wawy i jestem fest zadowolony und szczęśliwy :classic_cool:

Gość Patriota91
mówię Ci! było świetnie i jak na razie jest to najlepszy miesiąc w moim dotychczasowym życiu :classic_cool: a będzie jeszcze lepiej! :classic_cool:🖐️

Gość Patriota91
sprawiedliwości stało się zadość :classic_cool:

Gość Patriota91
oglądał :classic_cool: a teraz oglądam The walking dead :classic_cool:

Gość Patriota91
no co Ty :D oglądam sezon 3 :classic_cool: ściągam odcinki z torrentów może spotka, może nie spotka :classic_cool: a nuż spodoba Ci się jakiś Emir prowadzący budkę z kebabem na Grochowie :classic_cool:

ale z Ciebie zołza :( a własnie wyczytałam,że wąż nie pasuje ani do konia ani do tygrysa ;( musze poszukac innego :(