Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiab21212121

Co zrobić gdy... Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość kasiab21212121

Witam. Mam troje dzieci. Dwójka z pierwszrgo małżeństwa, a trzecie z drugiego związku, który też rozpadł się niestety z powodu nadużywania alkocholu przez byłego partnera, awantur, bicia mnie itd.( była założona niebieska karta). Obecnie mieszkam sama z dziećmi i mam problem z byłym partnerem... otóż odwiedza on swoje dziecko, i owszem ma do tego prawo, ale on non stop czepia się mnie i pozostałej dwójki moich dzieci, a najbardziej denerwuje mnie fakt że dzieci z pierwszego małżeństwa wyzywa od bachorów, bękartów, spermy itd. Są to głównie wyzwiska przez sms. Czasem mam ochotę wogóle nie wpuszczać go do domu by spotkał się ze swą córką, bo nie umiem znieść tego że pozostałe dzieci muszą patrzeć na kogoś, kto wyzywa je w ten sposób. Co robić??

Gość pluto20
Albo zadzwon po policje albo kup sobie gaz pieprzowy.

Gość ajamysleze
nie dopuszczaj do jego kontaktu z dziecmi (poza jego córka)

Gość kasiab21212121
Ale dzwonić po policje w momencie gdy on puka do mych drzwi, czy też poprostu zgłosić ten fakt?

Gość kasiab21212121
Nie dopuszczać do kontaktu z nim dzieci z pierwszego małżeństwa? Ale jak? Przecież nie powiem dzieciom "wyjdzcie z domu na dwie godzinki bo tatuś Kasi przychodzi".A Kasię z kolei nie puszczę choćby na spacer samej z tatusiem, bo nie raz wygrażał mi się on, że dziecko zabierze itd.

Gość ajamysleze
no to niech nie chodzą do pokoju gdy on z nimi siedzi, a jak to jest możliwe, że wyzywa ich przez sms, skąd ma ich numery? niech go zablokują w telefonach, możesz też z nim pogadać i opierdzielić

Gość kasiab21212121
On nie pisze tego do nich, tylko na mój telefon że tamte dzieci to bękarty itd. Nie pokazałam tego dzieciom ale za przeproszeniem szlak mnie trafia jak go tu widzę po tych słowach.

Gość Katalinaaa:)
A ojciec dzieci? Jakie macie stosunki?

On jest patologią nie gorszą niż ty, głupi zlewie na spermę nie potrafiący sobie dobierać odpowiednich partnerów życiowych. Z każdym chłopem, którego poznasz będziesz robić dzieci?

Gość kasiab21212121
Z ojcem tamtych dzieci mamy dobre relacje, z tej strony nie ma żadnych wyzwisk, jest OK.

Pogadaj z ojcem dzieci niech się nim zajmie. Albo idź z tym do prawnika niech mu wyśle pismo jakieś ostrzegające jak nie to założ mu sprawę. Jesteś matka nie pozwól żeby jakiś chuj obrażał Twoje dzieci.

Skoro macie dobre relacje to pogadaj z byłym mężem. Nie pozwol sobie na takie coś. Sądzę że on chce Cię upodlic, nie może używać przemocy fizycznej to używa psychicznej tylko trafia w Twoje dzieci bo wie że to boli. W jakim wieku masz dzieci?

Gość kasiab21212121
17, 11, i 5 lat